Dolandırıcılar İş Başında

Dolandırıcılar İş Başında

Telefon dolandırıcıları yine iş başındaydılar ama bu sefer yakayı ele verdiler. Bu sefer Denizli’den Şanlıurfa’ya uzanan bir olay var. İşte detaylar.

A+A-

Alınan bilgilere göre dolandırıcılar telefon ile aramış oldukları Feride T.'nin 80 bin TL’lik ziynet eşyasını aldılar ve bir kuyumcuya satarken suçüstü yakalandılar. Dolandırıcıların 2 kişi olduğu öğrenildi.

 

Emniyet tarafından sürekli uyarı yapılmasına ve televizyonda haberlerde mağdurların sürekli gündeme gelmesine rağmen telefon dolandırıcıları tuzaklarına düşüreceklerini birisini buluyorlar. Denizli'de telefon ile aramış oldukları  bir kadının 80 bin TL’lik ziynet eşyasını alıp dolandırmış olan 2 şahıs, ziynet eşyalarını Şanlıurfa Akçakale'de bir kuyumcuya satarlarken suçüstü yapılarak yakalandılar.

Suçüstü Yakalandılar

Alınan bilgilere göre, Denizli'de ikamet eden Feride T.'yi telefon ile arayan 2 şahıs, kendilerini polis olarak tanıtarak, 80 bin TL değerindeki ziynet eşyasını aldılar. Olaydan bir süre sonra dolandırıldığının farkına varan Feride T. Acil bir şekilde polise başvurdu. Polis, telefon numarası kayıtlarından zanlıları takip etti. Polis ekipleri, Şanlıurfa ilinin Akçakale ilçesinde olduğunu tespit ettiği dolandırıcıları girmiş oldukları kuyumcuda ziynet eşyalarını satmak isterlerken suçüstü yakaladılar.

Cezaevine Gönderildiler

Polis ekipleri şüpheli şahıslar S.T. ve İ.T.'yi gözaltına alırken, şahısların yanlarında olan ziynet eşyalarına da el koydular.

 

Emniyette yapılan işlemlerden sonra adliyeye gönderilen S.T. ve İ.T., çıkarılmış oldukları mahkeme tarafından tutuklanıp cezaevine sevk edildiler.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.