Dört Senede Büyük Değişim

Dört Senede Büyük Değişim

Denizli ilinin en büyük ilçesi olan Pamukkale’de, 68 mahallenin her biri ile ayrı ayrı ilgilenen Pamukkale Belediyesi, 4 senede dört bir yanda farkını gösterdi.

A+A-

Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile beraber yepyeni bir çehre kazanan Pamukkale İlçesi, gittikçe gelişmesini sürdürüyor. İlçede ikamet eden 7’den 70’e her yaştaki vatandaşa hitap eden projelerle gündeme gelen Pamukkale Belediyesi, yaşlı- genç-engelli-çocuk her kesime yönelik dev yatırımlarını bir bir gerçekleştirdi.

 

TUİK’in açıkladığı 2017 senesi Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi verilerine göre 343 bin 920’ye erişen nüfusu ile Türkiye’deki 27 şehirden daha büyük olan Pamukkale İlçesi’nde 68 mahalle bulunmakta. İlçenin en uzak iki mahallesi arasındaki mesafesi yaklaşık 65 km iken Pamukkale Belediyesi tüm mahallelere eşit hizmet götürmek için gayret gösteriyor. Yapmış olduğu hizmetler ve projeler ile örnek ilçe belediye başkanlarından biri olan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yaptığı projeler ile ilçenin geleceğine de yatırım yapıyor.

 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yerel yönetici olarak kendilerini belediye başkanlığına layık gören Pamukkaleli vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak adına durmaksızın görevlerinin başında olduklarını, en önemlisi de bu görevimizi vatandaş ile yan yana yürütmeye çalıştıklarını ve asıl amacın Pamukkale’ye kalıcı eserler bırakmak olduğunu ifade etti..

 


“SADECE BUGÜNÜ DEĞİL, YARINI DA DÜŞÜNÜYORUZ”

 

Rutin bir belediyecilik hizmetini layıkı ile yerine getirirken, 68 mahalleye  de hizmet  sunan yeni kurulmuş bir belediye olan Pamukkale Belediyesi, Başkan Hüseyin Gürlesin’in geleceği aydınlatacak projeleri ile de öncü ilçe belediyelerden biri olmayı başardı.  Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi, Karahayıt 112 Acil Sağlık İstasyonu, Cumhuriyet Aile Sağlık Merkezi ve 112 Acil İstasyonu, Pamuk Kafe Üniversite-Kitap Kafe, Pamukkale Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi, Aktepe Kültür Merkezi, Karahayıt Kent Ormanı, Karakurt-Kale Yolu, Akköy-Karahayıt Yolu, Akköy-Karahayıt-Pamukkale Bisiklet Yolu Ağı, Kınıklı Çamlık Yürüyüş ve Bisiklet Yolu, Mustafa Alper Caddesi’nin yanı sıra alt yapısı biten 3 mahallede dev üstyapı atağına başlanıldı. Bununla birlikte ilçe çapında güvenlik için 600’e yakın MOSESE kamerası yerleştirip, suç ve faili meçhul olaylarda azalma olması sağlandı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, vizyon projeler ile, yalnızca bugünü değil, ilçe halkının yarınını da düşündüğünü ispatlamayı sürdürüyor.

 


“GELECEĞİN PAMUKKALESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

 

Belediyeciliğin günübirlik, geçici işler ile vatandaşların anlık gözlerini boyamak değil, kalıcı işler ile tüm halka hitap etmek olduğunu belirten Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, göreve geldikleri günden bugüne, halkın karşısına günü birlik, geçici işlerle çıkmadıklarını, bundan sonra da çıkmayacaklarını, ilk günden beri, bugün Pamukkale’de doğmuş bir bebeğin gençlik yıllarına hatta yaşlılık dönemlerine kadar hizmet verecek kalıcı işler yapıp, sadece bugünü değil, yarını düşündüklerini ifade etti.

 

Sloganlarının ‘Pamukkale’de yaşamak ayrıcalıktır’ olduğunu vurgulayan Gürlesin, bu yönde çalışarak, eğitime, sağlığa, güvenliğe ve sosyal belediyeciliğe ağırlık verdiklerini, adeta, bugünden yarının Pamukkalesi’ni inşa ettiklerini, kendilerinin en başından bu yana, devletten ve halktan aldıkları güçle başaracaklarına inandıklarını ve bu inançla görevlerini layıkıyla yerine getirmek adına görevi sürdürmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.