Dosta Güven Düşmana Korku

Dosta Güven Düşmana Korku

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Suriye’nin İdlib Bölgesi’nde gerçekleşen alçakça saldırıda şehadete eren kahraman Mehmetçik için taziye mesajı yayımladı.

A+A-

Başkan Zolan, taziye mesajında Türkiye'nin sınır güvenliğini sağlamak için İdlib'de olan Mehmetçik'e karşı alçakça bir saldırı yapıldığını ifade etti. Türk milletinin alçak saldırılara karşı her zamankinden daha metanetli, birlik ve beraberlik içerisinde hareket edip bu zor günleri atlatacağını dile getiren Başkan Osman Zolan, tüm dünyanın gözü önünde insanlığa karşı suç işlemeye devam etmekte olan Suriye rejimince kahraman Türk askerine yönelik yapılan hain saldırının misliyle karşılık bulduğunu ifade etti.

Dosta Güven Düşmana Korku

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Mehmetçik'in kanının yerde bırakmayacağını, gerçekleşen hain saldırının hak ettiği şekilde karşılık bulduğunu ve bulmaya da devam edeceğini ifade eden Başkan Osman Zolan, "Gittiği her yere huzur, barış ve sükunet getiren şanlı ordumuz, dosta güven, düşmanlara korku salmaya devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Devletin bekası için canını hiçe sayarak kahramanca çarpışan tüm vatan evlatlarını saygı ve minnetle andığını kaydeden Başkan Zolan, “Vatanımızın bütünlüğü, milletimizin birlik ve beraberliği için mücadele ederken şehit düşen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet; ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve milletimize başsağlığı diliyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.