Dostluk Maçı 3-1 Bitti

Dostluk Maçı 3-1 Bitti

Çal Belediyespor ile İran’ın Traktörsazi takımını arasında oynanan dostluk maçını Çal Belediyespor 3-1 kazandı.

A+A-

Denizli Süper Amatör Küme takımlarından Çal Belediyespor, İran’da ikamet eden Türkler’in takımı olan Traktörsazi ile Çal Stadı’nda oynadığı hazırlık maçından 3-1’lik net bir skor ile ayrıldı.

Afyon ilinde  kamp yapan Traktörsazi, Çal Belediyespor’un daveti ile Çal’a gelip maç yaptı. Çal İlçe Stadı’nda oynanmış olan maçı ev sahibi Çal Garası 3 - 1 kazandı. Teknik Direktör Aydın Yalabık, bu maçın lig için ölçü olmadığını ifade ederek, takımın eksiklerini görmeleri bakımından önemli bir maç olduğunu, bazı mevkilere takviyeler yapacaklarını, çalışmalarını eksik olan yönleri geliştirmek için yapacaklarını, kalan sürede yapacakları çalışmalar ile takımı en hazır hale getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını, takımın durumundan memnun olduğunu ve güzel başarılar elde ederek Çal halkına ve Denizli’ye armağan etmek istediklerini dile getirdi.

Önemli Olan Kardeşlik

Konu hakkında açıklama yapan Çal Belediyespor Kulüp Başkanı Adnan Tatar ise, Türk soydaşları Çal ilçesinde ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını, oynanmış olan maçın dostluk maçı olmasından ötürü maçın skorunun önemli olmadığını, Mühim olanın 2 ülke arasındaki, kardeşlik ve dostluk adına köprülerin kurulması olduğunu, Azeri Türkleri’nin takımı olan Traktörsazi’ye İran liginde başarılar dilediklerini, kendi takımlarının da gördükleri eksikleri bir an evvel kapatarak asıl hedefe doğru koşmalarını ve elde edecekleri başarılar ile kendilerini mutlu edeceklerini belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.