Dövülerek öldürülen Azeri kadının sır dolu ölümü!

Dövülerek öldürülen Azeri kadının sır dolu ölümü!

Denizli'de yaşanan olayda sevgilisi tarafından dövülerek öldürülen Azeri kadın Türkay İseyeva cinayetinin sır perdesi aralandı.

A+A-

Denizli'de sevgilisi tarafından dövülerek öldürülen Azeri kadın Türkay İseyeva cinayetinin ayrıntıları ortaya çıktı. Azeri kadının kuzeni olan Natavan Ahmedova defalarca kez polise başvurmasına rağmen kimsenin şikayetler ile ilgilenmediğini ve sevgilisi Mertkan Öztürk'ün de bundan cesaret alarak sürekli olarak genç kadını dövdüğü belirlendi.

Denizli'de yaşanan olayda 2 çocuk annesi Azerbaycanlı 33 yaşındaki kadın Türkay İseyeva, 18 Nisan tarihinde dövülerek öldürülmüştü. Olay sonrasında gözaltına alınan ve ardından tutuklanan Mertkan Öztürk ifadesinde genç kadının merdivenlerden düşerek öldüğünü söylemişti. Ancak yapılan otopside genç kadının darp yüzünden şiddete maruz kaldığı ve vücudunda morluklar oluştuğu ve dövülerek öldürüldüğü belirlendi.

"Sık Sık Dayak Yiyordu"

Genç kadının ölümünden sonra geçen süre zarfında İseyeva'nın kuzeni Natavan Ahmedova'dan itiraflar geldi. Genç kadının sevgilisi tarafından sürekli olarak şiddete maruz kaldığı ve dövüldüğünü söyledi. Ahmedova, "Kuzenimle sık sık görüşüyorduk. Bir keresinde onları ziyarete gittik. Gözümün önünde 4 kere kendisini dövdüğünü gördüm. Kuzenim bundan bir türlü kurtulamıyordu. Türkay sürekli olarak kendisini sevdiğini söylüyordu. Hayatını kaybetmeden öncede konuştuk. Sonrasında kendisini döverek öldürdü." dedi.

İseyeva'nın sevgilisi tarafından 7 yaşındaki oğlunu gözü önünde öldürüldüğüne dikkat çeken Ahmedova, "Çocuk annesinin saçlarından tutularak duvara kadar sürüklendiğini duydum. Bana burnundan kanlar geldiğini söyledi. Çocuğun psikolojisi bozuldu ve uyuyamıyor. Sürekli olarak tehditler alıyoruz. Mert şu anda devlet korumasında. Cumhurbaşkanımızdan yardım istiyoruz." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.