DP Denizli Adayları Belli Oldu

DP Denizli Adayları Belli Oldu

Demokrat Parti’de 15 kişi Denizli Milletvekili için aday adaylığı başvurusu yaptı.

A+A-

Süreç hakkında değerlendirmede bulunan DP İl Başkanı Aşkın Çelik, demokrasinin temel direği olan DP’den asla vazgeçmeyeceklerini geçtiğimiz seçimlerde gösterdiklerini dile getirdi.

Demokrat Parti Denizli İl Teşkilatı, DP Denizli Milletvekili Aday Adaylarını kamuoyuna ilan etti. 24 Haziran 2018’de gerçekleştirilecek erken genel seçimde Demokrat Parti’ye müracaat eden 15 isim milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundular. Bu başvurular ile alakalı konuşan DP İl Başkanı Aşkın Çelik, Demokrat Parti’nin hala vatandaşın vicdanında yer aldığını belirtti. İltifatın kendilerini sevindirdiğini belirten Çelik, Demokrat Parti’nin merkez sağın tek adresi olduğunu, Milletin, Demokrat Parti kadrolarının hala bu ülkeye verdiği hizmetlerin farkında olduğunu, Demokrasinin temel direği olan DP’den asla vazgeçmeyeceklerini geçtiğimiz seçimlerde gösterdiklerini, bu seçimde de ülkenin geleceği bakımından partinin son derece etkin bir rol üstlendiği temasların sırasında kendilerine aktarıldığını söyledi.

“HALKIMIZIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEĞİZ”

DP’de Denizli Milletvekili aday adaylığı sürecinin sürdüğünü de belirten, her türlü yıpratma girişimlerine karşılık partinin dimdik ayakta olduğunu gören vatan ve millet sevdalılarının kendilerine gelip  DP’den Milletvekili aday adayı olma gibi onurlu bir görevi üstlenmek istediklerini kendilerine bildirdiklerini, bu süreçte hep birlikte ellerini taşın altına sokup varlarını yoklarını ortaya koyarak mücadele edeceklerini ve kendilerine inanan ve güvenen halkın yüzünü yine güldüreceklerini sözlerine ekledi.

DP Denizli Milletvekili Aday Adayları şunlar:

Mehmet Köse, Eski İl başkanı ve Eski GİK üyesi

Recep Kaya Eski MKYK üyesi

Salih Zeki Yanaşık DP MKYK üyesi

Aykut Yıldırım Eski il başkanı

Sevim Yalçıner,

Azam Keçeli,

Mustafa Nak

Ayşe Tosun,

Hulki İlhan,

Zeynep Elif Çelik (20) yaşında Necmettin Erbakan Üniversitesi Endüstri Mühendisliği İngilizce bölümü öğrencisi

Mahmut Özcan,

Yıldıray Akıncı,

Yılmaz Ballı

Ülkü Koçyiğit ve

Adil Girgin 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.