DP’de Seçim Hareketliliği

DP’de Seçim Hareketliliği

Denizli milletvekili için 15 ismin ada olmasından sonra Demokrat Parti’de 3 ilçeye atamalar gerçekleştirildi.

A+A-

3 İLÇEYE ATAMA

Demokrat Parti Güney İlçe Başkanı belirlendi. Son zamanlarda ilçe atamaları ile dikkatleri çeken Demokrat Parti’de Güney İlçe Başkanlığı’na Pamukkale Üniversitesi Endüstrü ve Elektronik Mühendisliği bölümü mezunu Deniz Güdücü getirildi. DP il Başkanı Aşkın Çelik tarafından görevlendirilen Deniz Güdücü, partiyi en iyi biçimde temsil etmek için çalışacağını ifade etti.

Ayrıca İlçe Başkanlığı’na da Davut Şengün getirildi. Bir dönem Teksif sendika başkanlığı ve il genel meclis üyeliğinde de bulunan Şengün, görevi alır almamız çalışmalarına başladı.

Çardak ilçesine ise eski ilçe başkanının oğlu Adnan Menderes Fidan’ın ataması yapıldı.

“DİMDİK AYAKTAYIZ”

Atamalar hakkında açıklama yapan DP İl Başkanı Aşkın Çelik, Demokrat Parti’de yaşanan hareketliliğe dikkatleri çekerek, tüm ilçelerde teşkilatların dimdik ayakta olduğunu, eksik gördükleri yerlere takviyeler yaptıklarını,  partilerine olan teveccühün üst seviyede olduğunu,  15 milletvekili aday adaylarının olmasının da bunun bir göstergesi olduğunu, aday adaylığı süreçlerinin devam ettiğini ve seçimlere hazır olup, ittifak ile birlikte hareket edeceklerini,  genel başkanlarının emirlerinde olduklarını sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.