DSO Başkanı Keçeci İran'da

DSO Başkanı Keçeci İran'da

DSO Başkanı Keçeci, ISTAC-TRAC İşbirliği Konferansı İçin İran’daydı.

A+A-

ISTAC yönetiminde görevli olan Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, ISTAC-TRAC işbirliği konferansına katılarak İran ve Türkiye arasında hukuk alanında yapılan işbirliğine katkı sağladı.

 

İstanbul Tahkim Merkezi (ISTAC), etkinliğini uluslararası arenaya taşıma hedefiyle başlattığı çalışmalar kapsamında, İran'da konferans düzenledi. ISTAC'ın İran Bölgesel Tahkim Merkezi (TRAC) ile ortaklaşa düzenlediği konferansta, ISTAC yönetiminde görevli olan DSO Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci’nin de aralarında bulunduğu tahkim hukukçuları, bölgesel fırsatlar ve işbirliği koşullarını değerlendirdi. 

Konferansta konuşan ISTAC Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ziya Akıncı, ISTAC-TRAC işbirliği her iki ülke tahkimi için azımsanamayacak olanaklar sunuyor, bunu fırsata dönüştürebiliriz diyerek gerçekleştirilen Tahran konferansının da bu işbirliği yönünde atılmış bir adım olduğunu ifade etti.

ISTAC Yönetim Kurulu üyesi olarak konferansta bulunan DSO Yönetim Kurulu Başkanı Keçeci, tahkimin özellikle uluslararası ticaret yapan iş dünyası için önemli bir fırsat olduğunu dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.