DSO Milletvekili Adaylarını Ağırladı

DSO Milletvekili Adaylarını Ağırladı

Denizli Sanayi Odası (DSO), 7 Haziran’da gerçekleştirilecek genel seçimler öncesi mecliste grubu olan tüm siyasi partilerin milletvekili adaylarını Mayıs ayı olağan meclis toplantısında ağırladı.

A+A-

Meclis toplantısı açılışında konuşan Meclis Başkanı Mehmet Tosunoğlu, Denizli Sanayi Odası’nın yaklaşık 10 yıldır her seçim öncesinde bu organizasyonu yaparak , siyasi partilerin adaylarını sanayicilerle buluşturduklarını belirtti. Denizli Sanayi Odası olarak tüm partilere eşit mesafede olduğunu dile getiren Tosunoğlu, “Mecliste grubu bulunan tüm siyasi partilerimizi Mayıs ayı olağan meclis toplantımıza davet ettik. Her parti için 1 saatlik süre ayırıyoruz ve bu 1 saatlik süre içerisinde sanayicilerimizle görüş alışverişinde bulunmalarını sağlıyoruz” dedi.

 

Parti temsilcileri ve milletvekili adayları öncelikle ülke için ve Denizli için gerçekleştirmeyi planladıkları projelerle ilgili sanayicileri bilgilendirdi.

 

Toplantıda genel anlamda ekonomik durum tespiti ve durumlara ilişkin çözüm önerileri konuşuldu. İlk sırayı alan konu başlıkları ise; doların artışı, ihracatın düşüşü, enflasyonun yükselmesi ve kaynaklarımızın yetersizliği, kadınların iş gücüne katılımının azalması, nitelikli eleman sıkıntısı ve genç işsizliğin yüzde 20’lere dayanması oldu.

 

Sanayicilerden gelen soruları cevaplayan parti temsilcileri, bu imkanın kendilerine sağlanmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.