DSO'da Yeni Dönem Resmen Başladı

DSO'da Yeni Dönem Resmen Başladı

DSO'da devir teslim töreni yapıldı ve yeni dönem Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Selim Kasapoğlu resmen göreve başladı.

A+A-

Yeni Dönem Yönetim Kurulu Üyeleri’nin katılımıyla, mevcut DSO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Müjdat Keçeci ile DSO yeni dönem Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Selim Kasapoğlu arasında devir teslim töreni gerçekleştirildi.

whatsapp-image-2022-10-11-at-16-57-28.jpeg

Denizli Sanayi Odası’nın (DSO) 4 Ekim 2022 Salı günü gerçekleştirilen başkanlık seçiminin ardından toplanan Meclis, DSO yeni dönem Başkanını belirlemişti. Mevcut Başkan Müjdat Keçeci’nin aday olmadığı seçimde DSO Başkan Yardımcısı Selim Kasapoğlu ve Okan Konyalıoğlu başkanlık için yarışmış, heyecanlı geçen seçim sonucunda 17 meslek komitesinin 6’sında Konyalıoğlu’nun, 6’sında Kasapoğlu'nun ve 5’inde ise bağımsızların listesi kazanmıştı. Selim Kasapoğlu'nun listesinden 13, Konyalıoğlu'nun listesinden 13 ve bağımsız olarak 11 üye oluşmuştu. DSO'nun yeni başkanı ve yönetim kurulu üyeleri bugün yapılan Meclis toplantısında belirlendi. Buna göre DSO'nun yeni dönem Başkanı Selim Kasapoğlu olmuştu.whatsapp-image-2022-10-11-at-16-57-28-1.jpeg

Selim Kasapoğlu kimdir?

Selim Kasapoğlu, 1977 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Denizli’de tamamladı. 1998 yılında İstanbul Üniversitesi işletme fakültesinden mezun olduktan sonra Boston Üniversitesi'nde işletme yönetim dersleri aldı. 2000 yılında Denizli'ye dönerek aile şirketi olan Aslı Tekstil'de görev almaya başladı. 2020 yılında teknoloji girişimi şirketi olan Tarsier'in kurucusu oldu. Halen bu 2 şirkette yönetim kurulu üyeliği yapmaktadır. DEGİAD'da 3 dönem yönetim kurulu üyeliği ve yönetim kurulu başkan yardımcılığı yaptı. TOBB a bağlı Genç Girişimciler Kurulunun Denizli yapılanmasında görev aldı ve Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi. BASİAD (Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği) 10. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yaptı. Önceki dönem Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı yaptı. Evli ve iki çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.