DSO’dan 50. yıl kutlaması

DSO’dan 50. yıl kutlaması

Denizli Sanayi Odası Kuruluşunun 50. Yıl dönümünü düzenlediği gece ile kutladı.

A+A-

100. Yılın ışığında DSO 50 yaşında sloganıyla düzenlenen gecede açılan sergiyle Denizli sanayisinin 50 yılı fotoğraflarla anlatıldı. Gecede sahne alan Olten Filermoni Orkestrası ise davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi salonlarında düzenlenen geceye Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, DSO yönetim kurulu ve Denizli’nin duayen iş insanlarıyla çok sayıda davetli katıldı. Gecede ilk olarak Denizli Sanayi Odası tarafından hazırlanan ve Denizli sanayisinin 50 yılını anlatan fotoğraf sergisinin açılışı yapıldı. Davetliler sergiyi gezerek Denizli sanayisinin 50 yılına tanıklık etti.

Gecede daha sonra konuşmalara geçildi. ‘Sanayinin Kadim Şehri Denizli” kitabının da tanıtıldığı gecede konuşan Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu, Denizli Sanayi Odasının yolculuğuna 1973 yılında başladığını belirterek; “Denizli sanayisini 50 yıl içerisinde çok önemli yol kat etti. Tekstil sektörü ile başlayan bu yolculuk şuanda mermer, bakır, kablo, demir çelik ve makine konusunda önemli sektörler ile devam etmekte.  Denizli sanayicileri olarak yolumuza emin adımlar ile ilerlemeye devam edeceğiz” dedi.

Denizli Sanayi Odası Meclis Başkanı Okan Konyalıoğlu’da böyle önemli bir gecede birlikte olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek; “Bir taraftan Cumhuriyeti’mizin 100. Yılını kutlamak bir taraftan da Denizli Sanayi Odamızın kuruluşunun 50. Yılını kutlamak bizler için ayrı bir gurur ve onur. 

Konuşmaların ardından Denizli Sanayi Odasında 50. Yılını dolduran ve eski oda başkanlarına plaketleri verildi. Gece Serenad Bağcan ve Oten Filermoni Orkestrasının muhteşem konseriyle sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.