DTB’den Bakan Zeybekci’ye Destek

DTB’den Bakan Zeybekci’ye Destek

Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili pazartesi günkü kabine açıklanmadan önce Bakan Zeybekci’ye destek mesajı paylaştı.

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 9 Temmuz 2018 Pazartesi günü yeni kabineyi açıklayacağı tahmin ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasını yapmadan önce Denizli Ticaret Borsası Başkanı Tefenlili’den Ekonomi Bakanı Zeybekci’yi destekleyen mesaj geldi.

Önemli Katkılar Sağladı

Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili paylaşmış olduğu mesajında,  9 Temmuz 2018 Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni kabineyi açıklamasını heyecanlı bir şekilde beklediklerini, Ekonomi Bakanı Sayın Nihat Zeybekci’nin geçmiş dönemde ülkenin ekonomisine önemli katkılarının olduğunu, ülkenin kalkınması için yoğun bir mesai harcadığını,  kendisinin yeni kurulacak olan kabinede yer almasının ülke için büyük  ve önemli bir fırsat olacağını dile getirdi.

Sahip Olduğu Birikim Önemli

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin geçtiğimiz dönemlerdeki tecrübelerini ve sahip olduğu bilgi birikimiyle kendisine verilen görevleri layıkı ile yerine getireceği ile alakalı en ufak bir şüphelerinin olmadığını söyleyen Denizli Ticaret Borsası Başkanı Tefenlili, 9 Temmuz 2018 Pazartesi günü açıklanacağı tahmin edilen yeni kabinede Nihat Zeybekci’yi de görmeyi dilediklerini, pazartesi günü kurulacak olan kabineyi şimdiden tebrik ettiklerini ve bundan sonraki görevlerinde hepsine başarılar dilediklerini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.