DTB'den İstiklal Marşının Kabulü Mesajı

DTB'den İstiklal Marşının Kabulü Mesajı

DTB'den İstiklal Marşının Kabulü Mesajı

A+A-

İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Mesajı

İstiklal Marşımızın kabulünün 97. Yıl Dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü vesileyle bir mesaj yayınlayan Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, İstiklal Marşımızın bağımsızlığa olan inancımızı pekiştirdiğini söyledi.

Başkan Tefenlili mesajında “Bugün, vatan şairimiz Mehmet Akif Ersoy tarafından kaleme alınan, kurtuluş mücadelesi içerisinde olan milletimizin zafere olan inancını pekiştiren İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabulünün 97. yıl dönümünü kutluyoruz. Birlik ve beraberliğimizin mutabakat metni olan İstiklal Marşımız, bağımsızlığımıza olan inancımızın sembolü olmuştur. Yazıldığı dönemde milletimizin kenetlenmesine, vatan toprağı için canla başla mücadele etmesine vesile olan Marşımız, dün, bugün olduğu gibi gelecekte de vatanımızın bölünmez bütünlüğü hususunda ışığımız olacaktır” ifadelerine yer verdi.

Başkan Tefenlili mesajının devamında; Vatan şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un da dediği gibi Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın. Mehmet Akif Ersoy ve milli mücadelenin içerisinde yer alan tüm kahramanlarımızı rahmet ve şükranla anıyorum dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.