DTO Başkanı Erdoğan'dan, Destek Çağrısı

DTO Başkanı Erdoğan'dan, Destek Çağrısı

Denizli Ticaret Odası ( DTO ) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, yapmış olduğu yazılı bir açıklama ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip  Erdoğan'ın döviz ile alakalı son çağrısına destekte bulundu.

A+A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün açıklamış olduğu 100 günlük eylem planında vatandaşlara da bir çağrıda bulundu ve herkesin dövizlerini TL yapmasını ve kendilerine destek olmasını talep etti. Denizli’den bu çağrıya ilk destek Denizli Ticaret Odası ( DTO ) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan’dan geldi.

DTO Başkanı Uğur Erdoğan yaptığı açıklamasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir ekonomik savaş ile karşı karşıya olunduğu ama hiç kimsenin endişe etmemesi gerektiği, kendilerinin bu savaştan da galip çıkacaklarını, millete seslendiğini; gelin yastık altındaki dolarları, dövizleri, altınları bozdurun çağrısı yaptığını, yastık altından dövizlerin, altınların çıkarılması ve TL'ye dönüştürülmesi çağrısını, yerli ve milli direnişin tüm dünyaya karşı ortaya konulması desteklediklerini ifade etti.

Bu Oyunu Bozalım

Atıl vaziyette olan tasarrufları ekonomiye kazandırarak daha da değerlenmesini sağlamanın aynı zamanda bir vatandaşlık görevi olduğunu dile getiren DTO Başkanı Erdoğan, Türk Lirası'nın hak ettiği değeri bulmasının yolunun, halkın parasına sahip çıkmasından geçtiğini, Milletin, Cumhurbaşkanının bu çağrısına daha evvel olduğu gibi yine duyarsız kalmayacağını düşündüğünü belirtti ve “gelin hep beraber devlete ve millete karşı yürütülen uluslararası mihrakların yürüttüğü bu oyunu bozalım!" ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.