DTO,Meclis Başkanını Seçti

DTO,Meclis Başkanını Seçti

Denizli Ticaret Odası Meclis Başkanlığı görevini yürüten Habib Yıldız’ın istifa etmesi sonrasında oluşan görevde boşalma nedeniyle Meclis Başkanlığı için seçim yapıldı.

A+A-

Denizli Ticaret Odası Meclis Başkanlığı görevini yürüten Habib Yıldız’ın istifa etmesi sonrasında oluşan görevde boşalma nedeniyle Meclis Başkanlığı için seçim yapıldı. Seçimler, Meclis Başkan Yardımcısı Nazmi Çolak başkanlığında Denizli Ticaret Odası Meclis Toplantı Salonu’nda yüzde 90 oranındaki katılımla gerçekleştirildi. Seçimlerde tek aday olan Hüseyin Memişoğlu, katılım sağlayan meclis üyelerinin tamamının oyunu alarak, Denizli Ticaret Odası Meclis Başkanı oldu.

Denizli Ticaret Odası Meclis Başkanı Memişoğlu, meclis üyelerine hitaben yaptığı konuşmada, “Tüm meclis üyelerimize verdikleri destek, duydukları güven dolayısıyla teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte meclis olarak bugüne kadar yapılanların üzerine bir şeyler daha katarak çalışacağız. Odamız, şehrimiz ve ülkemiz için yapabileceğimiz ne varsa görüşlerinizi bekliyoruz. Bu bir bayrak yarışıdır, bu bayrağı da hep beraber taşıyacağız. Denizli Ticaret Odası zor zamanda bile birlik ve beraberlik resmi verdi. Bugün verdiğimiz bu çok güzel resmi devam ettiririz, diye düşünüyorum.” dedi.   

Seçime dair görüşlerini dile getiren Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili İmran Eraslan, Memişoğlu’nu tebrik ederek, “Meclis üyelerimizin yoğun katılımı, olgunluğu ve beraberliği içinde bir seçim geçirdik. Yeni seçilen Meclis Başkanımız Hüseyin Memişoğlu’nu kutluyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum. Denizli Ticaret Odası Meclisi, bundan sonra da, eskiden olduğu gibi ilimiz, bölgemiz ve Denizli ekonomisine yön verecek, liderlik edecektir.” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.