DTO Personeli İftar Yaptı

DTO Personeli İftar Yaptı

Denizli Ticaret Odası(DTO) personeli, bu defa iftar programında bir araya geldi. Yemekten sonra konuşan Başkan Uğur Erdoğan, ramazanın uhrevi ortamının aralarındaki birlik ve beraberliği yükseltmesi dileklerini iletti.

A+A-

Acıpayam Yolu üstündeki ve PASVAK’ın işlettiği Katipoğlu Düğün Salonu’ndaki iftar programına DTO Yönetim Kurulu ile Meclis üyeleri ve personeli, aileleri ile beraber katıldılar. DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, DTO Meclis Başkanı Salih Sarıkaya ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Melek Sözkesen konuklarını kapıda karşıladılar. Bu güzel yemek, çok büyük ilgi gördü.



BAŞKAN ERDOĞAN: “BİRLİK, BERABERLİK VE KARDEŞLİĞİMİZİN PEKİŞMESİNE VESİLE OLSUN”

Türk Sanat Müziği dinletisiyle çocuklar için Karagöz ve Hacivat gösterisinin de olduğu programda DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan gecenin anlam ve önemi ile alakalı kısaca bir ‘hoş geldiniz’ konuşmasında bulundu. Başkan Erdoğan, Değerli çalışma arkadaşlarım, kıymetli eşleriyle sevgili çocuklar, hoş geldiniz diyerek sözlerine başladı ve herkesin Ramazan ayını kutladı. Bugün, burada ‘Denizli Ticaret Odası Ailesi’ olarak toplanmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Başkan Erdoğan, kendilerinin büyük bir aile olduklarını, birlikte rahmet ve bereketin; ayrılıkta ise azabın olduğunu, Ramazan ayının bereketinin sofralardan, evlerden, gönüllerden ve işlerden eksik olmamasını, Ramazan-ı Şerifin birlik, beraberlik ve kardeşliğin pekişmesine vesile olması dileklerini ifade etti.

Gece, müzik eşliğinde yapılan sohbetler ve çocuklara özel Karagöz ve Hacivat gösterisi ile sürdü.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.