Dumanlar Gökyüzünü Kapladı

Dumanlar Gökyüzünü Kapladı

Denizli ilinin  Merkezefendi ilçesinde, mobilya ve dekorasyon atölyesinde çıkmış olan yangın, çevredekilere korku dolu dakikalar yaşattı.

A+A-

Merkezefendi’de mobilya ve dekorasyon atölyesinde yangın çıktı. atölyeden çıkan siyah dumanların gökyüzünü kapladı ve itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile alevlerin kontrol altına alınıp söndürüldüğü ifade edildi.

İşçilerin Müdahalesi Sonuçsuz Kaldı

Bugün saat 14.00 sularında, Akçeşme Mahallesi'nde hizmet veren bir mobilya ve dekorasyon atölyesinde yangın çıktığı öğrenildi. Atölyenin makine bölümünde başlamış olan yangında, alevler kısa bir sürede etrafa yayıldı. Atölyede çalışmakta olan işçiler, alevlere ilk müdahaleyi iş yerinde bulunan yangın tüpleri ile yaptılar ama bu çabalar yetersiz kaldı. İş yerinin mobilya üretim yeri olması yangını daha da körüklemiş ve söndürülemez hale getirmişti.

Siyah Dumalar Göğü Kapladı

Bu arada yangın esnasında atölyenin çatısından çıkan siyah dumanların, gökyüzünü kapladığı görüldü. Alevler ayrıca yakınlarda park halinde olan bir minibüs ve otomobile de sıçrayıp zarar verdi. Alevleri söndüremeyeceğini anlayan işçilerin araması ile olay yerine hemen  İtfaiye ekipleri çağrıldı. Yangın yerine gelen itfaiye ekipleri, 3 farklı noktadan su sıkıp atölyedeki yangını güçlük ile söndürebildi.

Atölye yangını sonucunda kimsenin yaralanmadığı ama dükkanda hasar meydana geldiği ifade edildi. İtfaiye ekiplerinin yangının çıkış sebebini araştırıldığını ifade edilirken polis ekiplerinin de yangın ile alakalı soruşturma başlattığı öğrenildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.