DÜNYA SAĞLIK HAFTASINI ŞİİRLERLE KUTLADILAR

DÜNYA SAĞLIK HAFTASINI ŞİİRLERLE KUTLADILAR

Denizli Kadın Sağlıkçılar Derneği (DEKSAD), Dünya Sağlık Haftasını düzenlediği şiir etkinliği ile kutladı.

A+A-

 Denizli Kadın Sağlıkçılar Derneği (DEKSAD), Dünya Sağlık Haftasını düzenlediği şiir etkinliği ile kutladı.

İzmir asfaltı üzerindeki Anemon Otel’de gerçekleştirilen etkinlikte Eğitimci, Yazar ve Şair Şerif Kutludağ, kadın sağlıkçılara unutulmaz anlar yaşattı.

Etkinliğe, Eczacılar, hekimler, diş hekimleri, diyetisyenler, fizyoterapistler ve  psikologlar yoğun ilgi gösterdi.    Şerif Kutludağ, etkinlikte katılımcılara “aşka ve sevgiye” adlı unutulmaz bir söyleşi sundu. Kutludağ,  Aşk ve sevgiyle ilgili şiirler yazan Mevlana, Yunus Emre, Necip Fazıl Kısakürek  Cemal Safi'nin eserlerinden örnekler verdi. 

 

Şerif Kutludağ kendisinin yazmış olduğu “Ben Hep Yalnız Kaldım” şiirini Semih Baykara'nın sesinden katılımcılara sundu. Kutludağ, Denizli ve Denizli insanına olan sevgisini şiirlerle tüm güzelliğiyle gözler önüne serdi. Bir sevgiliye yazılan aşk mektupları misali çoban kavallarının dağlara vuran yankısını, ninenin mektuplarının insan kokusunu, Özay Gönlüm’ün gülen yüzünün ışığını, Talip Özkan’ın sazının tınısını nakış nakış işleyen Kutludağ, Denizli ile ilgili şiirlerinden birinde: “Afşin Bey’den ilk merhaba Honaz Kale önlerinde… Bin yetmişte sonsuz nara Doğu Roma düşlerinde İlk şehittir Mehmet Gazi, İkincisi Server Gazi, Fatma Yıldız Bacı Gazi, Denizli’nin dünlerinde” diyerek Denizli’nin tarihi geçmişine de dizeleriyle ışık tuttu.

DEKSAD yönetimi sağlık çalışanlarının Dünya Sağlık Haftasını kutladı. DEKSAD yönetimi, etkinliklerine renk katan  şair-yazar Şerif Kutludağ'a teşekkür ettiler. 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.