Dünya Veterinerler Günü Denizli'de de kutlandı

Dünya Veterinerler Günü Denizli'de de kutlandı

Denizli Veterinerler Odası tarafından organize edilen gecede üyeler gönüllerine göre eğlendiler.

A+A-

Gerçekleştirilen yemekli davette geceye siyasiler yoğun bir ilgi gösterdi. CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan'ın da katılımda bulunduğu geceye İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün, İYİ Parti aday adaylarından Yasin Öztürk ve Dr.Şule Türkaslan, İYİ Parti Pamukkale ilçe başkanı Av.Adem Şüpçin ile İYİ Parti yönetiminin hemen hemen tam kadro hazır bulunduğu gecede oda üyeleri stres attılar.

Gecede CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan ile İYİ Parti aday adayları arasındaki samimi görüntüler de dikkatlerden kaçmadı

SORUNLARA ÇÖZÜM

Dünya Veterinerler Günün'de meslekte 25. Senelerini bitiren Veteriner Hekimlere plaketleri sunuldu. Oda Başkanı Türkay Berberoğlu da meslekte 25.yılını kutladı. Berberoğlu yaptığı açıklamada, güvenli gıdaya erişmede sorunlar olduğunu, gıda güvenliği noktasında temel noktada veterinerlerin olduğunu, sağlık hayvan yetiştirilmeden sağlıklı gıdaya ulaşılamayacağını, iyi bir gıda güvenliği için, hayvansal üretim sürecinin, çiftlikten başlayarak sofraya erişinceye dek sürmesinin zorunlu olduğunu ifade etti.

Berberoğlu, veterinerlerin 30 yıldır uzmanlık eğitimden mahrum kaldıkları dile getirdi ve 6343 nolu meslek kanununun bugünün şartlarına uyum sağladığını, mevcut kanun ile alakalı değişiklik için teklif verdiklerini ama senelerdir bu teklifin bakanlıkta bekletildiği ve artık bu sorunların çözülmesini umut ettiklerini sözlerine ekledi.

Bu arada gecede İYİ Parti'den aday adayı olacağı konuşulan eski Veterinerler odası başkanı veteriner Hekim Mehmet Ali Uzakgider de geceye katılımda bulunduğu görüldü.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.