Dünyanın Konuştuğu Türk Koronanın biteceği tarihi açıkladı

Dünyanın Konuştuğu Türk Koronanın biteceği tarihi açıkladı

Aşıda dünyanın konuştuğu Prof. Dr. Uğur Şahin, koronanın biteceği tarihi açıkladı. İşte herkesin rahata kavuşacağı zaman

A+A-

Korona virüs aşısında tüm dünyanın umudu olan ve herkesin konuştuğu Prof. Dr. Uğur Şahin, herkesin rahata kavuşacağı tarihi açıkladı. Prof. Dr. Şahin, “Gelecek yıl normal bir kış yaşayabiliriz” dedi.

Korona virüse karşı geliştirilen aşı çalışmalarında başı çeken Alman BioNTech’in sahibi Türk bilim insanları Prof. Dr. Uğur Şahin ve Dr. Özlem Türeci’nin aşısı için geri sayım başladı.

Korona virüs salgınında tüm dünyanın umudu olan Türk bilim insanı Prof. Dr. Uğur Şahin son dakika açıklamalarında bulundu.

Prof. Dr. Uğur Şahin, tüm dünyanın normale döneceği tarihi duyurdu. Prof. Dr. Şahin, dünyanın dikkatle izlediği açıklamalarına şöyle devam etti:

"Bu yaza kadar büyük bir etki olmayacak. Yaz enfeksiyon hızı düşeceği için bize yardımcı olacak. Mutlak surette gerekli olan şey, ilkbahara kadar ya da sonbahardan önce yüksek aşılama oranına ulaşmamızdır.

Bu, gelecek sonbahar öncesi tüm bağışıklık aşılamasının başarıyla tamamlanması anlamına geliyor. Bunun gerçekleşeceğine eminiz; zira, birçok aşı şirketinden tedariklerini artırması istendi; yani gelecek yıl normal bir kış yaşayabiliriz."

Kaynak Yeniçağ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.