"Dur" Demek İçin Yola Çıktı

"Dur" Demek İçin Yola Çıktı

İYİ Parti Denizli Milletvekili Aday Adayı Av.Seçil Akçan Anneler Günü ile alakalı bir basın açıklamasında bulundu.

A+A-

Açıklamasına tüm annelerin Anneler gününü kutlayarak başlayan Akçan, kendileri ile böyle önemli bir haftada beraber olmaktan mutlu olduğunu ifade etti ve annelerin ne kadar merhametli , cefakar, birleştirici ve kucaklayıcı olduğunu vurguladı.

İlk Kadın Cumhurbaşkanı

Kurtuluş Savaşında cephede savaşan fedakar kadınların olduğu gibi şimdi de Kuva-i Milliye Ruhu ile Devlete bir KADIN elinin değme zamanı geldiğini dile getiren Av. Seçil Akçan, hem Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı olması  hem de ülkeyi muasır medeniyetler seviyesi hedefine ulaştırmak için halkın destekleri inşallah ilk kadın Cumhurbaşkanının Meral AKŞENER olacağını belirtti.

Caydırıcı Cezalar

Son zamanlarda milli ve manevi değerlerin kaybolduğu can ve mal güvenliğinin kalmadığının ortada olduğunu özellikle belirten Akçan, böyle bir ortamda Hukuk Devleti’nin gereği olarak insan merkezli kanunların ve caydırıcı yaptırımların olması gerektiğini söyledi.

Tüketim Değil Üretim

Kendisinin ülkede yaşanan bu durumlara DUR demek için bu yola çıktığını söyleyen Av. Seçil Akçan, parlamenter sisteme dönüş, Milli devletin tekrardan inşası, Barışçıl dış politika ve tüketim değil üretim ekonomisine geçilmesinin ana amaçları olduğunu dile getirdi.  

Sandıkları Koruyacağız

Akçan, Avukat arkadaşlarıyla bir komite kurarak seçimin başından sonuna kadar sandıkların başında olacaklarını ve ilk hedeflerinin sandıkları korumak olduğunu belirtti. Ayrıca 25-34 ile 35-44 yaş gruplarındaki seçmenlere ulaşarak onları bilgilendirmenin de en büyük hedefi olduğunun altını çizdi.

1 Senelik Çalışma

Bilimsel verilere dayana 1 senedir yaptığı proje ile ilerleyeceğini ve bu projeleri Denizli’nin ve ülkenin kalkınması için yaptığını söyleyen Akçan, 13 senedir Denizli’de avukatlık mesleğini layıkıyla yaptığını, daha fazlasını yapmak için milletin vekaletini istediğini ve her şartta hak ve hukuk mücadelesinin yanında olacağının sözünü verdiğini belirtti.

Av.Seçil Akçan Kimdir?

1981 yılında Denizli’de doğan Akçan’ın Babası Emekli emniyet amiri annesi ise emekli maliye memuru. İlk eğitimlerini Denizli’de tamamlayan Akçan, üniversiteyi Yakındoğu Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tam burslu olarak bitirdi.

13 senedir Serbest avukatlık yapan Akçan, şu anda Denizli’de Türk Kadınlar Birliği Derneği Avukatlığını yapmakta.  Ayrıca Emekli Polisler Derneğinin de avukatı.

2005-2006 Anavatan Partisi gençlik kolları

2007-2010 Demokrat Parti Denizli merkez İlçe Yönetimi

2017- İyi Parti Denizli İl yönetimi kurucu üyeliği

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.