Durmak İçin Bariyerlere Çarptı

Durmak İçin Bariyerlere Çarptı

Denizli ilinde bir tekstil şirketi çalışanlarının günübirlik tatil yapmak amacıyla Marmaris’e doğru gittiği ve gidiş istikametinde kaza yaptıkları dile getirildi.

A+A-

Denizli ilinde bir tekstil firmasının personelleri günübirlik tatil yapmaları için Marmaris’e giderlerken Sakartepe rampasının olduğu bölgede taşıtın freninin patlaması ile beraber feci bir kaza gerçekleşti. Meydana gelen kaza sonucunda 6’sı çocuk olduğu ifade edilen 20 kişinin yaralandıkları bildirildi. Yaralı vatandaşların kaza yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından tedavi görmeleri için Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma, Köyceğiz ve Marmaris Devlet Hastaneleri ile özel bir hastaneye sevk edildikleri öğrenildi.

Alınan bilgilere göre, Denizli ilinde  hizmet veren bir tekstil firmasında çalışan personeller sabahın ilk saatleriyle beraber Göksel Arslan’ın yönetimindeki midibüsle yola çıktılar. Midibüsün Sakartepe rampası acil kaçış rampasına 1 km mesafe kala freni patladı ve şoför aracı durdurabilmek için  evvela ortada bulunan beton bariyerlere çarptı. Midibüs çarpışmanın da etkisiyle ters yöne dönerek yolun sağında olan trafik işaret direğine çarparak yan yatıp ancak durabildi.

Biri Ağır 20 Yaralı

Tekstil firması çalışanlarının tatile çıktığı midibüsün tekstil fabrikasında dokuma ustası olarak görev yapan şoförünün ve ön koltukta oturmuş olan yolcunun kazayı yara almadan atlattığı, diğer yolcularının durumunun iyi olduğu ama 1 vatandaşın durumunun ağır olduğu dile getirildi.

Kaza yerine gelen polis ekipleri olay ile alakalı soruşturma başlattı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.