E Ticaret Entegrasyonu Ne Demektir?

E Ticaret Entegrasyonu Ne Demektir?

Giderek gelişen ve tüm dünyaya yayılan pek çok kullanım sahası mevcuttur.

A+A-

Giderek gelişen ve tüm dünyaya yayılan pek çok kullanım sahası mevcuttur. Bu sahalardan birisi de    e ticaret olarak bilinir ve her geçen gün daha fazla kitle tarafından kabul görmeye başlar. Bu sahada çalışan ve ürünlerini çok daha hızlı bir şekilde müşterilerine ulaştırmak isteyen firmalar ticaret sitesi ile anlaşırlar ve bir entegrasyon meydana gelir. Bu entegrasyon durumu müşterilerin daha çabuk bir şekilde ürünleri temin etmesine yarar ve kitleler de her geçen gün büyümeye devam eder.

E ticaret entegrasyona sahip olan firmalardan biri de Omni ticaret sitesidir. Firmalar, ödeme ve kargo platformlarıyla birlikte tam entegrasyon oluşturmaya devam ediyorlar. N11, Trendyol, GittiGidiyor, Hepsiburada, Amazon, ePtt AVM, SAP, LOGO, Nebim, Mikro, Netsis, Microsoft CRM, Microsoft NAV, Microsoft AX, Yurt İçi Kargo, Aras Kargo, MNG Kargo, SüratKargo, PTT Kargo, UPS Kargo ve DHL Kargo Omni bünyesinde entegrasyona sahip olan firmalardır.

 

E Ticaret Entegrasyon Sektöründe Yer Alan Firmalar

E ticaret entegrasyonu, sağlamak isteyen her firma ile sağlanabilir. Geniş ürün yelpazesi olan ve satış işlemi gerçekleştiren pek çok site ile, Omni ticaret sitesi entegrasyon sağlamaya ve büyümeye hızla devam ediyor. Sizler de bu entegrasyonlardan faydalanmak ve bilgi almak istediğinizde https://www.omnieticaret.com/ adresine giriş yapabilirsiniz. İster mobil uygulama kullanarak ister elektronik cihaz kullanarak erişim sağlayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.