EDHO 129. bölüm full tek parça izle ATV

EDHO 129. bölüm full tek parça izle ATV

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 129. bölüm ile ATV'de. EDHO 130. bölüm fragmanı yayınlandı mı? EDHO 129. son bölüm izle linki ATV'de.

A+A-

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 129. bölüm ile ATV'de. EDHO 130. bölüm fragmanı yayınlandı mı? EDHO 129. son bölüm izle linki ATV'de.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 129. yeni bölümünde ; Mesut, Ünal'a kendisine düzenlenen saldırının bedelini tüm Çakırbeyli Ailesi'nin ödeyeceğini söyler. Zeki, Hızır'ı bir kazığa bağlatarak kuşlara yem eder.

İlyas ise abisini kurtarmak adına harekete geçer. Haşmet, Tahsin'den başlarına bela ettiği Zeki'nin adresini bulması yönünde talimat verir.

EDHO 129. BÖLÜM ÖZETİ

Çakırbeylileri sırayla tuzağa düşürmeye çalışan Zeki'nin kendine kurban olarak seçtiği son kişi Hızır olmuştur. Düşmanlarını avlayarak aç kuşlara yem eden Zeki'nin adresine ulaşmak için tüm aile seferber olur. Ömür'ü kaçırarak Façalıların da damarına basan bu düşmanı yok etmek isteyenlerin sayısı her geçen gün artmaktadır.

EDHO 129. bölüm full tek parça izle 

Diğer yandan Hızır'ın bombalı eyleminden sağ kurtulmayı başaran Mesut da herkes için bir tehdit oluşturmaya devam eder. Bu tehlikeli ve büyük güçten kurtulmak adına İlyas ve dostları Akif'i tuzağa düşürmek için harekete geçerler. Aynı amaç uğruna Ünal Kaplan da kendi yöntemleriyle devreye girecektir. Mesut'la uzlaşılmadığı sürece masasının hem güç hem de kan kaybetmeye devam edeceğinin farkında olan Ünal Kaplan'ın yapacağı anlaşma ise Çakırbeylileri memnun etmeyecektir.

EDHO SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Zeki, silah ve para dolu depoyu ele geçirmek için boyundan büyük işlere kalkışıyor. Alparslan'ı ve Meltem'i kaçırmayı başaran Zeki, Hızır ve Ünal Kaplan'a isteklerini söylüyor. Hızır, Alparslan'a, 'Şerefsiz ne istiyorsa ver' dese de Alparslan ikna olmuyor. Alparslan amcası Hızır'a, Senin yoluna canım fedadır' diye sesleniyor. Zeki ciddiyetini anlatmak için Alparslan'ın gözleri önünde Meltem'i vuruyor. Sandalyeye bağlı olan Alparslan deliye dönse de çaresiz kalıyor. 

Hızır ve Ünal Kaplan, Meltem'in ölümünü izlemek durumunda... Hızır, Zeki'nin haddini aşması üzerine harekete geçiyor. Ünal Kaplan, kontrolsüzce davranmaması için Hızır'ın önüne geçmeye çalışıyor. Ancak Hızır durdurmaya kimsenin gücü yetmiyor. Hızır, Ünal Kaplan'a Mesut'un yanına gitmek istediğini söylüyor. Mesut'la görüşen Hızır, düşmanlarına kendisi ile uğraşmaları gerektiği mesajını veriyor.İstediğini bir türlü elde edemeyen Zeki, Hızır'ı öldürmenin peşinde. Façalılar ile anlaşamayan Zeki, Hızır'ı öldürmek istese de Hızır'ın akıllıca planı karşısında çaresiz kalacak.

EDHO SON BÖLÜM İZLE

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.