EDHO 137.Bölüm Full izle TEK PARÇA ATV

EDHO 137.Bölüm Full izle TEK PARÇA ATV

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 137.Bölüm ile ATV ekranlarında. EDHO 137.Bölüm full izle tek parça Youtube'de. EDHO son bölümünü full hd tek parça halinde izleyebilirsiniz.

A+A-

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 137. son bölüm ile 14 Mayıs 2019 tarihinde saat 20.00'da ATV ekranlarında olacak.

EDHO 137. son bölümünde; Esra son yaşananlardan sonra Hızır'a olanları yetiştirdiği için Arif tarafından darp edilir. Façalıların üzerindeki kara bulutlar dağılmazken bu kez de Haşmet vurulur. Haşmet ölüm kalım savaşını verirken en büyük destek yine Hızır'dan gelir. Akif ise Özlem'i kullanarak Alparslan'ı tuzağa düşürmeyi başarır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 137. BÖLÜM İZLE

Herkesin intikam almak için sıraya girdiği Zeki nihayet yakalanmıştır. Zeki'ye gereken cezayı vermek ise en çok Haşmet'in hakkıdır; fakat yakalandığı gibi öldürülmemesi büyük hata olacaktır. Düşmanını, yüreği soğuyana kadar öldürmemeye niyet eden Haşmet, bu hatası yüzünden hem Zeki'den hem de canından olmakla burun burunadır.

edho137.jpg 

Ağabeylerinin vurulmasıyla bir darbe daha alan Façalılar, yıkılmamak için büyük çaba sarf ederler. Ünal Kaplan, bir hain olduğu artık kesinleşmiş olan Akif'in, derhal yakalanması için Altan ile görüşme yapar. Akif de ona ve ekibine başlatılacak operasyonun farkındadır ve kaçış planlarını başlatır. Duygularını kullanan bu adamdan hesap sormak isteyen Esra'nın korkusuz tavırları, bir ölüm kalım savaşının içine girmesine neden olacaktır. 

Esra'nın hayatıyla oyun oynadıklarını düşünen Çakırbeyliler, bu savaştan kendilerini sorumlu tutacaklardır. Esra'yı ölüme terk edip kaçan Akif ise artık kandırabileceği tek kişinin, Serpil'in yanında soluğu alır. Serpil, Özlem eve geldiğinde gerçek yüzünü gösteren Akif'in oyununu fark ettiğinde her şey için çok geç olacaktır. Akif için kaçış bileti olan Alparslan, kurtulması zor bir tuzağın içine doğru sürüklenecektir.

EDHO 137. SON BÖLÜM FULL İZLE

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.