EDHO 148.Bölüm Full Tek Parça izle ATV

EDHO 148.Bölüm Full Tek Parça izle ATV

EDHO 148.Bölüm izle! EDHO 148.Bölüm full izle 19 Kasım 2019 tarihli ATV dizisi tek parça halinde YouTube'de.

A+A-

EDHO 148.Bölüm izle! EDHO 148.Bölüm full izle 19 Kasım 2019 tarihli ATV dizisi tek parça halinde YouTube'de.

EDHO 148. yeni bölümü ile 19 Kasım Salı akşamında ATV ekranlarında yayınlanacak. Başrollerinde Oktay Kaynarca'nın yer aldığı EDHO dizisinin yeni bölümünde; Altan'a verilmekte olan 50 milyon liranın paranın ucu Sevda'ya kadar dayanıyor ve Hızır bunu haber alıyor. Şimdi tek düşünce ise Sevda ile Altan'ın yeni planlarını öğrenmek.

EDHO 148. BÖLÜM ÖZETİ

Tufan'ı oğlunun canıyla tehdit ederek silahları ele geçirmeyi başaran Altan, planlarını yaparken Çakırbeylileri nasıl hafife aldığını çok geçmeden anlayacaktır. Alparslan, yine öngörülü davranarak herkesten gizli bir tedbir almış, mermileri kimsenin bilmediği ayrı bir depoya saklamıştır. Çok önemli bir buluş olan silahın asıl değeri mermilerinde olduğundan Altan'ın tüm çabası boşa gitmiş olacaktır. Bu başarısızlık yüzünden en çok canı yanacak kişi olan Tufan ise oğlunu Sınırsızların elinden kurtarabilmek için işbirliği yapmaya devam edecektir. 

Silahlarını kaybeden Hızır, düşmanlarına karşı gücünü ve ortaklarına karşı itibarını da kaybetmemek için derhal harekete geçmesi gerektiğini bilmektedir. Silahların olduğu deponun yerini Sınırsızlarla paylaşan bir hain olduğunu anlamakta gecikmez. Mermiler üzerinden yapacağı planla hem düşmanını tuzağa çekmeyi hem de masaya ihanet eden kişiyi bulmayı amaçlayacaktır. Bir taraftan masasını kurtarmak için mücadele verirken diğer taraftan Altan ile birlikte hareket ettiğini öğrendiği Sevda'nın da peşine düşecektir.

EDHO 148. BÖLÜM İZLE

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.