Efeler Denizli'ye Kupayla Döndü

Efeler Denizli'ye Kupayla Döndü

GENÇLİK Hizmetleri ve Spor Bakanlığı tarafından Bolu'da yapılan Halk Oyunları Gençler Türkiye Şampiyonası'nda Denizli Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Türkiye üçüncülüğü elde ederek kentte kupayla döndü.

A+A-

Bolu'da 27 Nisan'da yapılan, 34 okuldan 700 öğrencinin katıldığı Halk Oyunları Gençler Türkiye Şampiyonası'nda Ege Bölgesi'ni temsilen katılan Denizli Cumhuriyet Anadolu Lisesi Halk Oyunları ekibi, geleneksel düzenlemesiz dalda, Erzurum Yakutiye Anadolu Atatürk Lisesi ve Diyarbakır Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin ardından Türkiye üçüncüsü oldu.

İl ve bölge birincisi olduktan sonra Türkiye Şampiyonası'ndan üçüncülük kupasıyla dönen Cumhuriyet Efeleri, gelecek yıl şampiyon olmak için çalışacaklarını belirtti. Öğrencilerle birlikte üçüncülük kupasını alan halk oyunları ekibi eğitmeni Ömür Günay, başarılarının devam edeceğini söyledi.

Okul Müdürü Feridun Sarıkavak, "Öğrencilerimiz ekim ayından bu yana zorlu bir çalışma temposu sonucu bu başarıyı yakaladı. Her birini ayrı ayrı tebrik ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.