Efsane Başkan İYİ Parti’ye Geçti

Efsane Başkan İYİ Parti’ye Geçti

Efsane Başkan Fahrettin Yokuş yapmış olduğu açıklama ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den aldığı davet üzerine İYİ Parti’ye geçtiğini ve hizmetlerine bu doğrultuda devam edeceğini ifade etti.

A+A-

Türkiye Kamu Sen ve Türk Büro Sen’deki görevleri sona eren Fahrettin Yokuş, İYİ Parti’ye üye oldu. Önemli Duyurumdur diyerek paylaştığı yazısında Yokuş, herkesten helallik istedi ve tüm Türkiye Sevdalılarının yanında olduğunu vurguladı.

İşte Fahrettin Yokuş’un kamuoyuna açıklaması:

GÖNÜLDOSTLARIMA ÖNEMLİ DUYURUMDUR ..!

Malumunuz olduğu üzere, uzun yıllar yöneticilik yaptığım TÜRKİYE KAMU-SEN ve TÜRK BÜRO-SEN'deki görevlerim sona ermiştir. Emeklilik süremizi de doldurduğumdan DEVLET MEMURLUĞUM DA geçen hafta İtibariyle sona ermiştir ..!

İYİ PARTİ Genel Başkanı Sayın Meral AKŞENER Hanımefendinin daveti üzerine İYİ PARTİ'ye üye olmuş bulunmaktayım ..!Bilindiği gibi aynı davet konfederasyonumuz Genel Başkanı Sayın İsmail KONCUK'a yapılmış olup kendileri de bu davete benim gibi olumlu cevap vermiştir.

İnşallah İsmail Bey'le ilkeli ve kararlı hak mücadelemizi konfederasyonumuzda olduğu gibi, yine birlikte İYİ PARTİ'nin çatısı altında sürdüreceğiz .!

Bundan sonra Rabbim ömür ve sağlık verdiği sürece, inandığım ilkeler doğrultusunda Türk Milleti'nin birliği ve Dirliği için mücadelemi sürdüreceğim. Ben sendikadaki görevimden ayrılmış ve devlet memurluğunu bitirip emekli olmuş bir İnsan olarak, bir kenara çekilmek yerine, yapılan davet üzerine, ülkeme ve milletime hizmet etmeye siyasette devam edeceğim ..!

Elbette bu kararımı olumlu ya da olumsuz bulacak dostlarımız olacaktır. Herkesin fikrine elbette saygı duyarım. Bilinsin ki; Bu güne kadar hukukumuz oluşmuş bütün dost ve kardeşlerimle yine birlikte olacağız.

Sendikal emek mücadelemizde birlikte mücadele ettiğimiz kardeşlerimle de yine birlikte olacağım. Başta söylediğim gibi her kardeşimin siyasi görüşü Ne olursa olsun, benim için hepsi kıymetlidir ve dostumdur. Çünkü bilirim ki; hepsi en az benim kadar Türkiye Sevdalısıdır.

Bu nedenle, birini ötekine asla tercih etmem ben ayırmam! Ancak, tek istisna sendikalarımızda Konfederasyonumuza bağlı sendikalarımızda bir siyasi partinin kumpasına alet olan ve zorbaların iradesi ile hak etmedikleri KOLTUKLAR işgal eden sözde Sendikacılar hariç!

Bana samimiyetle bir adım yaklaşan insanlarımıza ben iki adım yaklaşırım.

Bu paylaşımımı okuyup, beğenmeyen dostlarım lütfen yorum yaparak bir tartışma ortamı yaratmasınlar…

Bu kararımdan Sonra; hiç kimse ile ne siyasi ve ne de başka bir konuda tartışmak istemiyorum.

Allah'a emanet olun...! Dostça kalın.

Ne mutlu Türküm Diyene..!


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.