Efsane Başkandan Miting Gibi Aday Adaylık Açıklaması

Efsane Başkandan Miting Gibi Aday Adaylık Açıklaması

Denizli'nin Efsana eski MHP İl Başkanı İbrahim Ekiz, düzenlediği basın toplantısında milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

A+A-

MHP’nin eski Efsana İl Başkanı İbrahim  Ekiz’in aday adaylığı açıklaması tam bir gövde gösterisine sahne oldu.İl binasına sığmayan yaklaşık 3000 Ülkücü  caddeye taştı.Denizli'nin en işlek caddesi olan 1.Ticari yolda trafik felç oldu.Aday adaylık için giydirilen 60 araçlık konvoy partililerce ve vatandaşlarca dakikalarca alkışlandı....

1.TİCARİ YOLDA TARFİK 2 SAAT FELÇ OLDU!

Zaman zaman kapanan yolu ülkücü gençler trafik polisliği yaptıEkiz’in toplantısına MHP İl Başkanı Yasin Öztürk, MHP 21. Dönem Milletvekili Av. Salih Erbeyin,MHP'nin 11. Kurultayında MHP'de Genel Merkez MYK Üyeleiğine seçilen İş adamı ve Honaz Belediye başkan adayı Ali Semerci, Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Akgün,Merkezefendi ilçe başkanı Fatih Coşkun,Serinhisar ilçe başkanı Mehmet Averi,Çardak İlçe Başkanı Süleyman Kocazeybek,Üç dönem Tavas ilçe başkanlığı yapan Veli Çıtışlı ve diğer İlçe Başkanları ile yaklaşık 3000 partili katıldı...Konuşması sık sık sloganlarla kesilen İbrahim Ekiz'e caddeden geçen araçlarda kornaları ile destek verdi....

Toplantıya katılımın yoğun olması nedeniyle Ekiz, aday adaylığı açıklamasını cadde de yapmak zorunda kaldı. Ekiz, Milletvekili seçilmesi halinde yapacağı çalışmaları anlattı.

NEDEN ADAY ADAYI OLDUĞUNU AÇIKLADI

Ekiz, Bozkurtların ve Asenaların sesi olmak için aday olduğunu belirterek, “Allah bana Milletvekilliğini nasip ederse, siz Bozkurtların ve Asenaların sesi olacağım. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Ülkemizde yaşanan yolsuzluklara, hukuksuzluklara, adaletsizliğe “dur” demek için adayım. AKP ile İmralı arasında, bu güzel vatanımızı bölmek için yapılan pazarlıkları bozmak için adayım” ifadelerini kullandı.  

MHP’ye milletvekili aday adaylığı için 20 başvuru yapıldığını hatırlatan Ekiz,  “Biliyorsunuz, partimize 20 tane bir birinden değerli arkadaşımız aday adaylığı müracaatında bulundu. Bunlardan 7 tanesi  listeye girecek.  Ben o listede olsam da olmasam da, bu kutlu davaya gerek manevi,  gerek maddi anlamda hizmet etmeye devam edeceğim” dedi. 

8 HAZİRAN'DA MHP DENİZLİ'DE BİRİNCİ PARTİ OLACAK

7 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çeken Ekiz, şöyle konuştu:   “Ülkemizde yaşanan olumsuzlukları hepiniz yakından biliyor, takip ediyorsunuz. 7 Haziran’da MHP’yi Denizli’de birinci parti yapmak ve tek başına iktidara taşımak için başta il teşkilatımız ve Ülküdaşlarımızla el ele gönül gönüle vererek girmediğimiz ev, gitmediğimiz yer, elini sıkmadığımız insan kalmayacak. Çıktığımız bu kutlu yolda  Allah yar ve yardımız olsun. Ne mutlu Türk’üm diyene.

Haberin videosu yükleniyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.