Ege Bölgesi'nin oda ve borsaları Denizli'de buluştu

Ege Bölgesi'nin oda ve borsaları Denizli'de buluştu

Denizli Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Akreditasyon Kurulu üyelerini ağırladı.

A+A-

12'nci Ege Bölgesi TOBB Akreditasyon Sistemi Ortak Akıl Toplantısı'na Denizli Ticaret Odası ev sahipliği yaptı. Ege Bölgesi'nden oda ve borsaların meclis üyeleri, genel sekreterleri ve akreditasyon sorumlularından oluşan 55 kişinin katılımıyla gerçekleşen toplantı Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer başkanlığında yapıldı.

Denizli Ticaret Odası'nı temsilen Genel Sekreter Ali Rıza Tekin ve Oda Akreditasyon Temsilcisi Mutlu Sözgen'in katıldığı toplantının açılışında konuşan Başkan Özer, TOBB Akreditasyon Kurulu üyelerini Denizli'de ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Oda ve borsaların bugün gelinen noktada, Türkiye'nin sosyo-ekonomik yapısı içinde önemli birer bilgi üretim ve danışma merkezleri olduğuna dikkat çeken Özer, "Üyelerimiz olan firmaların her biri rekabete açık kurumlardır ve bugün dünyada kıyasıya bir yarış vardır. Odalar ve borsalar olarak bizler de ister istemez bu yarışta rol almak durumundayız. Çünkü üyelerimize en etkin şekilde rehberlik etmemiz gerekiyor" dedi.

Özer, bölge kurumlarının gerçekleştirdiği bilgi paylaşım toplantılarını önemsediklerini belirterek, TOBB olarak oda ve borsaların etkin ve verimli çalışmaları konusunda her türlü destek ve katkıyı verdiklerini, vermeye de devam edeceklerini sözlerine ekledi. 13'üncü Ege Bölgesi TOBB Akreditasyon Sistemi Ortak Akıl Toplantısı'nın, İzmir Ticaret Borsası ev sahipliğinde gerçekleştirilmesine karar verilmesi sonrasında toplantı, Pamukkale örenyeri ziyareti ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.