EGE TARIM FUARI SONA ERDİ

EGE TARIM FUARI SONA ERDİ

Binlerce ziyaretçinin tarımdaki son teknoloji ve destek kampanyaları hakkında bilgi aldığı fuarda İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile ziraat odaları da bilgilendirmede bulundu.

A+A-

Denizli Kongre ve Kültür Merkezinde (EGS Park) 21 Şubat'ta kapılarını açan 19. Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı, konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Binlerce ziyaretçinin akın ettiği fuarda konuklar tarımda yeni teknolojileri görme ve  yeni teknikler hakkında bilgi edinme imkanı elde ediyor.

Tarım makineleri, tohum, sulama, gübre, dümenleme, drone ve hayvancılıktaki son gelişme ve uygulamaların yer aldığı fuarda stant kuran özel firmaların yanı sıra İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Toprak Mahsülleri Ofisi ve ziraat odaları da bilgilendirmede bulundu.

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün kurduğu stantta, Denizli'nin simgesi meşhur Denizli horozu 7'den 70'e herkesin ilgi odağı haline gelirken, fuar boyunca konusunda uzman personel tarafından tarım, hayvancılık ve Bakanlık tarafından uygulanan desteklemeler hakkında çiftçilere teknik destek verilerek detaylı bilgilendirmeler yapıldı.

Denizli Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanlığı da fuar boyunca üreticileri yanlız bırakmadı, kurduğu stantta sektörde faaliyet yürütenleri yeni gelişmeler hakkında bilgilendirdi. Bugün sona erecek fuarda tarım makineleri büyük ilgi gördü. Mustafa Değirmencioğlu / Yeni Olay

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.