EĞİTİM İŞ: MESELE BAŞKADIR

EĞİTİM İŞ: MESELE BAŞKADIR

Filistin’e destek amacıyla gerçekleştirildiği söylenen mitingin ‘hilafet geliyor’ notlarıyla paylaşıldığını açıklayan Eğitim İş; “Halkı kin ve düşmanlığa iten asıl şey hadsiz hilafet şovlarıdır” açıklaması yaptı.

A+A-

Eğitim İş şube başkanları Namık Kemal Aydoğan ve Zeki Erol, ortak yazılı açıklamalarında STK adı altında hilafet çağrısı yapıldığını savundu.

Gericilerin, Filistin’in uğradığı zulmü bile kendi karanlık zihniyetleri için araca dönüştürdüğü belirtilen açıklamada, Gazze Mitingi’nin gövde gösterisine dönüştüğü, miting alanında hilafet bayrakları açıldığı, eylemcilerin sosyal medyada mitinge ait paylaşımları ‘hilafet geliyor’ benzeri notlarla paylaştıkları kaydedildi.

Açıklamada; “Yani hilafet şovları yapılan mitingden sadece bir gün sonra, büyük önderimiz Atatürk’ün ebedi istirahatgâhı Anıtkabir'e giden bir kişi, cumhuriyete lanet okuyarak şeriat çağrısında bulunmuştur. Yani görüldüğü üzere gericiler, Cumhuriyet düşmanları birbirlerinden ve cezasızlıktan güç almaktadır. Kanserli hücrelerin sinsice bir araya gelip yeterli kuvvete kavuşunca vücuda saldırması gibi… Cumhuriyet’in ve devrimlerinin her zaman savunucusu olan Eğitim-İş olarak altını çiziyoruz: Bu Cumhuriyet sahipsiz değildir! Hilafet, saltanat, şeriat isteyenler, kaçınılmaz olarak, gördükleri karanlık düşlerden hakikatin acı sesiyle uyanacaktır” ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.