Eğitime Yatırım Geleceğe Yatırımdır

Eğitime Yatırım Geleceğe Yatırımdır

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 2018-2019 eğitim-öğretim yılında lise ve seviyesindeki öğrencilere yapılacak olan öğrenim yardımı neticleri ilan edildi.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 2018-2019 eğitim-öğretim senesinde, ailesi Denizli merkez ve ilçelerinde oturan lise ve düzeyindeki öğrencilere yapacağı öğrenim yardımı neticeleri açıklandı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan değerlendirme neticesinde Denizli ve ilçelerinde eğitim alan ekonomik durumu iyi olmayan lise ve seviyesindeki öğrencilere 10 ay süresince aylık 100 TL verilecek. Başvuruların neticeleri www.denizli.bel.tr adresinden açıklandı. Değerlendirmede evraklarını eksiksiz bir şekilde getirerek, beyan ettiği bilgiler ile örtüşen öğrencilere 10 ay süresince (Eylül-Haziran) ayda 100 TL olmak üzere öğrenim yardımı yapılacak. Öğrenciler Eylül, Ekim ve Kasım ayı öğrenim yardımlarını bu ayda toplu şekilde alacaklar.

"Eğitime yatırım, geleceğe yatırımdır"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, belediye hizmetlerinden başka sosyal, kültürel ve eğitim alanlarında da yatırımların olduğunu dile getirerek, eğitime yatırımın, geleceğe yatırım olduğunu,  ve kendilerinn bu anlayışla geleceğin teminatı gençlerin daha iyi eğitim almaları için gayret göstermeye devam ettiklerini, çünkü eğitimli gençlerin Türkiye’yi geleceğe taşıyacak yegane sermayeleri olduğunu belirterek öğrenim yardımının tüm öğrencilere hayırlı olması dileklerini iletti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.