Eğitimin Kalbi Bu Fuarda Atacak

Eğitimin Kalbi Bu Fuarda Atacak

Çocuklarınızın eğitim geleceğini planlama konusunda karar veremiyorsanız, bu fuarı bekleyin. Okul öncesinden üniversiteye kadar, Denizli ilinin ve Türkiye'nin saygın okul ve eğitim kurumları bu fuarda buluşacak.

A+A-

Denizli'nin TOBB onayı almış ilk fuar firması BSF EXPO LTD., ilk fuarını dev bir organizasyon ile Denizli ilinde yapacak. DENEF 2019 1. Denizli Eğitim Fuarı, bölgenin en büyük eğitim fuarı olması ile beraber, çocuklarının geleceğini düşünen ve eğitim planlaması ile alakalı konularda kararsız kalmış olan velilere de ışık tutmayı amaçlıyor.

DENEF 2019 1. DENİZLİ EĞİTİM FUARI'nda; kreşten üniversiteye, yabancı dil eğitiminden KPSS-LGS kurslarına dek, Denizli'nin ve Türkiye'nin tüm saygın eğitim-öğretim kurumları bu fuar çatısının altında buluşacak. BSF EXPO LTD. ortakları arasında olan Burak Alamehmet, Mart 2019'da organize edilecek fuar hakkında bilgi verdi. Alamehmet, Denizli'nin eğitime çok önem veren bir şehir olduğunu bildiklerini, velilerin; okul öncesi eğitimden başlayarak üniversiteye kadar tüm alanlarda, çocuklarının en iyi eğitimi almalarını istediğini, Denizli'nin okul sayısı ve çeşitliliği bakımlarından pek çok şehirden ilerde olduğunu, velilerin ve öğrencilerin tüm bu okulları ziyaret etmesinin, doğru ve nitelikli bilgi almasınınsa çok zor olduğunu, bunun için okul okul dolaşarak, eşe dosta sorarak bilgi almaya çalıştıklarını, böylece bir bilgi kirliliğinin de oluştuğunu, 1. Denizli Eğitim Fuarının işte tam bu noktada önemli bir organizasyon olduğunu, Denizli'de eğitim-öğretim faaliyetleri sunmakta olan saygın kurumları fuar çatısı altında buluşturacaklarını, böylece velilerin ve öğrencilerin tüm okul ve öğretim kurumları ile yüz yüze görüşmeler yaparak kaynağından ve nitelikli bilgi alabilmelerini sağlyacaklarını dile getirdi.

FUAR MERKEZİ BİR EĞİTİM KAMPÜSÜNE DÖNÜŞECEK

DENEF 2019 1 .DENİZLİ EĞİTİM FUARI'nda ilkler de olacak. Fuar boyunca alanında uzman ve Türkiye'nin tanınmış eğitimcilerince seminerler ve söyleşiler yapılacak. Katılımın ücretsiz olacağı bu etkinlikler ile velilerin ve öğrencilerin meslek seçiminden etkili ders çalışmaya kadar pek çok başlıkta bilgilendirilmesi amaçlanıyor.

DENEF 2019 1. Denizli Eğitim Fuarı, 7-10 Mart 2019’da kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.