Eğlence 2 Mahallede Devam Etti

Eğlence 2 Mahallede Devam Etti

Pamukkale Belediyesi tarafından gelenekselleştirilen “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” ismi ile yapılan çocuk şenlikleri aralıksız devam ediyor.

A+A-

Pamukkale Belediyesi tarafından ilki 2017’nin yaz tatilinde yapılan  “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” isimli çocuk şenlikleri aralıksız sürüyor. Her hafta sonunda 2 değişik mahallede yapılan şenliklerin bu haftaki adresi Karakurt ve Karşıyaka mahalleleri oldu. Cuma akşamında Karakurt mahallesinde Yukarı Mahalle Çocuk Parkı’nda kurulmuş olan şenlik alanı Cumartesi akşamında Karşıyaka Mahallesi Vakıfbank İlkokulu bahçesinde kuruldu. Çocuk Şenlikleri’nde Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile Başkan Yardımcısı Türkay Gözlükaya, Ak Parti Pamukkale İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Karabay ve mahalle muhtarlarıyla pek çok çocuk ve aileler de bulundu.

 

“ÖNEMLİ OLAN ÇOCUKLARIN MUTLULUĞU”

Başkan Hüseyin Gürlesin, çocuk şenliklerinin hedefinin çocukların değişik zaman geçirmesini sağlamak olduğunu belirterek, her hafta sonunda 2 değişik mahallede kurulan stantlarda çocuklarla buluştuklarını, bu hafta sonundaysa Karakurt ve Karşıyaka mahallelerinde çocuk şenliği düzenlediğini, çocukların mutlu olduğunu görmenin kendilerini de mutlu ettiğini, kendilerinin çocukları sevindirmeyi sürdüreceklerini, bu çalışmanın vatandaşların ayağına hizmet götürdüklerinin göstergesi olduğunu, çocuk şenliklerine katılan herkese teşekkür ettiğini ifade etti.

Çocukların değişik zaman geçirmelerini sağlamak için çocuk oyun grupları, yüz boyama, çuval yarışı ve halat çekme yarışları yapıldığını bunun yanında palyaçoların eğlendirdiği çocuklara Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin tarafından limonata, Osmanlı Macunu, pamuk şeker ikram edilip balon hediye edildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.