Eğlence Sonu Dehşetle Noktalandı

Eğlence Sonu Dehşetle Noktalandı

Denizli ilinin Beyağaç ilçesinde bir eğlence yerinde çıkan kavga sonucunda bir kişi başında vurulup yaşamını yitirdi.

A+A-


Cinayet Beyağaç İlçesinde bir eğlence yerinde meydana geldi. Mekanda meydana gelen bir tartışma cinayet ile sonlandı. İddialara göre, Denizli’de ikamet eden Beyağaç İlçe nüfusuna kayıtlı 26 yaşındaki Oktay Yanıkan, henüz tespit edilemeyen bir sebepten ötürü akşam sularında Beyağaç İlçesine geldi. K.Ö. adındaki kişinin işletiyor olduğu eğlence yerine gelen Oktay Yanıkan gece yarısına doğru henüz tespit edilemeyen bir sebepten ötürü işletme sahibi Ö.K. ile tartışma yaşadı.

ÖFKESİNE YENİLDİ

Kısa zamanda tartışma yerini kavgaya bıraktı. Kavga sırasında kendine hakim olamayan işletme sahibi K.Ö  yanındaki tabancayla Oktay Yanıkan’a ateş etti. Başından vurulmuş olan genç adam olay yerinde yaşamını yitirdi.

Cinayetin ardından olay yerine gelen ihbar ile gelen  emniyet güçleri ve sağlık birimleri 26 yaşındaki evli ve eşinin hamile olduğu ifade edilen Oktay Yanıkan’ın yaşamını yitirdiğini tespit etti. Cinayeti işleyen K.Ö. ise olay yerinde gözaltına alınıp  İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Genç adamın cesedi ise otopsi için adli tıp kurumuna sevk edildi.

Polis ekipleri olay ile alakalı soruşturma başlatıldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.