Ek Sefer Koydular

Ek Sefer Koydular

Kurban  Bayramı nedeniyle Çameli İlçesine akrabalarına, ailelerine gidecekler için Çameli Kooperatifi  Denizli ve Çameli’den karşılıklı ek seferler düzenleyecek.

A+A-

Seferler sabah 07:00'de başlayıp her saat başı  akşam 21:00'de kadar karşılıklı seferlerle ile devam edeceklerini dile getirdiler

Çameli Kooperatifinden yapılan açıklamada,Kurban  Bayramına 4 gün kala  ile yolcu yoğunluğunun arttığının , vatandaşların ulaşımla ilgili sıkıntı yaşamamaları için ilave konulduğu belirtildi. Otobüs seferleri Çameli'den Denizliye-Ortaca ve Fethiye'ye karşılıklı otobüs seferlerin konulduğu belirtildi.

thumbnail_dddd.png

Vatandaşların rahat seyahat etmeleri için Cuma-Cumartesi ve Pazar Günü özellikle Pazar Günü aşırı yoğunluğun olacağı her 50 dakikada bir Çameli'den Denizli'ye Denizli'den Çameli'ye  saat başı  bir yoğunluğa göre ek  otobüs kaldıracağı belirtildi.

Yetkililer Günü Yaşanacak aşırı yoğunluk nedeniyle Vatandaşlarımız erkenden biletlerini alsınlar,isteyenler  E-Bilet Sistemimizden yararlanabilir  . Çameli Koop. Yetkilileri artan yoğunluğa rağmen  Otobüs bilet fiyatlarında herhangi bir artış olmadığı da dile getirildi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.