Ekonomi, Yönetim Şeklimiz, Dış siyaset Çok Kötü Durumda

Ekonomi, Yönetim Şeklimiz, Dış siyaset Çok Kötü Durumda

İYİ Parti Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı ve İYİ Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Metin Ergun, Denizli Gazeteciler Cemiyetinde basınla toplantı düzenledi.

A+A-

İYİ Parti Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı ve İYİ Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Metin Ergun basın toplantısı yaptı.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde yapılan basın toplantısının açılış konuşmasını İYİ Parti il başkanı Hasan Akgün yaptı.

Akgün ardından sözü İYİ Parti Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı'ya bıraktı. Paçacı burada yapmış olduğu açıklamalarda ülke ekonomisi ile alakalı değerlendirmeler yaptı. İyi Parti olarak sorunlar çözen değil tespit eden konumda olduklarını ifade eden Paçacı, bu yüzden şehirleri gezdiklerini, Denizli'yi de bu amaç ile ziyaret ettiklerini, geziler sonucunda elde edilen verileri Ankara'ya
taşıyacaklarını, tek adam sistemine karşı olduklarını ve Parlamenter sistemden yana olduklarını dile getirdi.

İşsizliğin Cumhuriyet tarihinin en yüksek seviyesine yükseldiğin ve insanların bu verileri ve istatistiki rakamları açıklayan TÜİK’e olan güvenlerinin kalmadığını dile getiren Paçacı, gündemlerinde erken seçimin olmadığını belirterek, çözümün erken seçimde olmadığını asıl önemli olan yönetim şeklimizin değiştirilmesi gerektiğini, bunun için çalışmaların yapılmasının elzem olduğunu vurgulayan Paçacı daha sonrada, Türkiye'deki israfın had safalarda olduğunun altını çizen Paçacı, Ankarada havaalanında bulunduğu bir sırada sadece Cumhur Başkanına ait 13 adet uçak çok dikkatini çektiğini ve 1-  2- hatta 3 uçağı anlayabileceğini ama 13 uçağın israfdaki boyutu için sadece bir örnek olarak söyleyebileceğini bildirirken, Erdoğan’ın ABD ziyaretini de değerlendirdiği açıklamalarda bulundu.

Basın toplantısı gazetecilerin sorularına verilen cevaplar ile son buldu.

Paçacı’nın basın toplantısının bitiminde Denizli Sanayi Odası’nda görüşmeler yapacağı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.