Ekrem İmamoğlu Mazbata Online oyunu oyna

Ekrem İmamoğlu Mazbata Online oyunu oyna

İstanbul Belediye Başkanlığı seçimleri ile ilgili olarak Ekrem İmamoğlu'nun animasyonunun yer aldığı 'Mazbata Online' oyunu büyük ilgi görmekte. Mazbata Online oyunu oyna linki haberimizde.

A+A-

İstanbul Belediye Başkanlığı seçim sonuçlarında itirazlar devam ederken 'Mazbata Online' adlı oyun büyük ilgi topladı. Ekrem İmamoğlu'nun animasyonunun yer aldığı oyunda, oy farkı sürekli azalırken yeterli sayıda sandığa ulaşarak mazbatayı alınması halinde ise İzmir Marşı çalınıyor.

Yerel seçimlerin ardından iktidar ve muhalefet arasında İstanbul özelinde seçim sonuçlarına ilişkin tartışmalar devam ederken 'Mazbata Online' oyunu büyük ilgi görmekte. Seçimin resmi olmayan sonuçlarına göre İstanbul Belediye Başkanlığı yarışını Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayı Ekrem İmamoğlu kazanırken, AK Parti cephesinden de itirazlar devam ediyor.

Mazbata tartışmalarının yanında internet üzerinden oynanan 'Mazbata Online' isimli bir oyun gündeme geldi. Ekrem İmamoğlu'nun animasyonunun yer aldığı oyunda, oy farkı sürekli azalırken aynı zamanda İstanbul'un ilçe sayısı olan 39 sandığa ulaşarak mazbatayı alması hedefleniyor.

Oyunun açıklama kısmında ise "Arkadaşlar kanalıma hoşgeldiniz. Oyunumuzda amaç, Imamoolu'nun bütün 39 İstanbul ilçesinin sandıklarını toplamasını sağlamak. Bunun için ister ekranda bulunan Joystick ve Ateş tuşunu kullanın, isterseniz de klavyenizle oynayın" ifadeleri yer alıyor. Oyun esnasında, kullanıcılara Ekrem İmamoğlu'nun seçim sonuçlarına ilişkin konuşmaları da eşlik ediyor. 

Oyunun başarıyla tamamlanması halinde ise, oyunun sonunda İzmir Marşı çalıyor.

MAZABATA ONLİNE OYUNU OYNA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.