El Ele Hareket Edip Birlikte Güçleneceğiz

El Ele Hareket Edip Birlikte Güçleneceğiz

Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, iş dünyası ile buluşmalarına devam ediyor.

A+A-

Doğan, her köşe başında açılan zincir marketlerden dert yanan Bakkallar ve Bayiler Odası üyelerine, “Küçük esnaf önceliğimiz” dedi, Sanayi Odası Meclisi’nde konuştu; “Size zorluk çıkaran bürokratik işlemleri en aza indireceğiz” dedi.

Gittiği her yerde özlem ve sevgiyle karşılanan Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, kentin ekonomik dinamikleri iş dünyası temsilcileriyle buluşmalarını da sürdürüyor. Denizli sanayisinin en etkin sivil toplum kuruluşu Denizli Sanayi Odası’nın meclis toplantısının konuğu olan Doğan, sorunları dinledi, beklenti ve önerileri not aldı.  İş dünyasına söz: Zorluk çıkaran değil, çözüm üreten belediye Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci ve Meclis Başkanı Mehmet Tosunoğlu’nun da katıldığı meclis toplantısında Merkezefendi için projelerini aktaran Doğan, sorulara verdiği cevaplarla da tam not aldı.

Sanayiciden gelen ‘Çok fazla bürokratik engele takılıyoruz’ sorununa özellikle eğilen Başkan adayı Doğan, “Zorluk çıkaran tüm bürokratik engelleri en aza indireceğiz. İstihdam yaratan iş dünyasına engel çıkaran değil, öncelik tanıyan bir yönetim anlayışı ile hareket edeceğiz. Hatta bu talebi değerlendirip girişimciler için bir masa oluşturacağız” dedi.  Sanayicinin en büyük sorunu olan ara eleman konusunun da takipçisi olacaklarını belirten Doğan, “Sorunun aşılması adına ortak hareket etme ve ortak proje geliştirmeyi öneriyorum. Mevcut projelerimizi de işin ehli olan kurumlar ile birlikte hayata geçireceğiz” diye konuştu.  Bakkalın derdi zincir market, Doğan’dan destek: “Yanınızdayız” Sanayicinin yanı sıra esnafın da sorunlarına yakından eğilen Doğan, Denizli Bakkallar ve Bayiler Odası’nı da ziyaret etti.

Doğan; burada, her köşe başında açılan zincir marketlerin bakkallık müessesesine verdiği zararların yarattığı ekonomik sıkıntıyla karşılaştı. Belediyenin bir görevinin de ilçedeki esnafın işlerini kolaylaştırmak olduğunu belirten Doğan, “Yanınızdayız” dedi ve şunları söyledi: “Esnafımızla el ele hareket edeceğiz. Küçük esnafımız için de projelerimiz olacak. Belediye işleyişi anlamında da bakkallarımız başta olmak üzere esnafın işini kolaylaştıran adımlar atacağız. Sizden gelen talep ve projeleri de birlikte hayata geçirmek noktasında her türlü teklifinizi değerlendireceğiz.”

seniz-dogan-chp-merkezefendi-8_1.jpg

İŞ DÜNYASININ TÜM TEMSİLCİLERİNİ DİNLİYOR, PROJELERİNİ ANLATIYOR

Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, seçim çalışmalarına başladığı günden bu yana pek çok iş dünyası temsilcisiyle buluştu ve buluşmayı sürdürüyor. Doğan’ın görüşme listesinde, ticaret hayatının önemli kuruluş ve isimleri bulunuyor: Babadağlı Sanayici ve İş Adamları Derneği (BASİAD), Denizli Esnaf Kefalet Kooperatifleri Birliği, Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB), Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO), Uluslararası Lions Derneği Denizli Şubesi, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD), Denizli Ticaret Odası (DTO), Denizli Ganç İş Adamları Derneği (DEGİAD), Denizli Sanayici ve İş Adamları Derneği (DESİAD), Denizli İş Birliği Derneği ile Denizli ticaretinin önemli isimleri Selami Urhan ve Semra Akça…

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.