Eleştirel Yaklaşım Çok Önemli

Eleştirel Yaklaşım Çok Önemli

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, basın mensuplarıyla Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde buluştu.

A+A-

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, 24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramı münasebeti ile Denizli Gazeteciler Cemiyetine ziyarette bulundu Başkan Subaşıoğlu’nu Denizli Gazeteciler Cemiyet Başkanı Osman Nuri Boyacı ve Başkan Yardımcısı Mesut Güler karşıladılar. Subaşıoğlu ziyaret sırasında basın mensuplarıyla istişareler yaptı.

Başkan Muhammet Subaşıoğlu, son zamanlarda herkesin bildiği açık toplum tartışmalarının olduğunu, açık toplum anlamında da bu işin en mühim bileşenlerinden bir tanesinin basın olduğunu, Türkiye’de basının gittikçe daha demokratik bir ortamda tartışma yapılması ile alakalı önemli bir rol üstlendiğini, bunun yanında ulusal basının değil, yerel basının da ne kadar önemli olduğunun kendilerinin yerel yöneticiler olarak çok daha iyi anladıklarını, tüm belediyelerin, yerel yönetimlerin, projelerin ve faaliyetlerin kamuoyuna iletilmesinde yerel basının eleştirel yaklaşımının önemli olduğunu herkesin bildiğini ifade etti.

Başkan Subaşıoğlu, gelecek dönem 24 Temmuz Basın Bayramı dolayış ile yerel basının daha da güçlendiği seneleri, hep beraber görmeyi ümit ettiğini, Denizli Gazeteciler Cemiyet Başkanı’na, Yönetim Kurulu Üyelerine ve gazeteci arkadaşlara teşekkür ettiğini ve 24 Temmuz Basın ve Gazetecilik Bayramının kutlu olması dileklerini iletti.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı,  24 Temmuz Basın Bayramının 1908’de 2. Meşrutiyetin ilanıyla beraber sansürün kaldırılmasının 110. yıl dönümünü olduğunu, Türk basınının 15 Temmuz hain darbe girişiminde rüştünü ispat ettiğini ve 24 Temmuz Basın Bayramı nedeni ile Gazeteciler Cemiyetine ziyarete gelen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na teşekkür ettiğini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.