Emanet Hizmet Olarak Şehre Dönecek

Emanet Hizmet Olarak Şehre Dönecek

AK Parti'den Denizli'de yeniden büyükşehir belediye başkanı adayı gösterilmiş olan Osman Zolan, her kesimden olumlu yorumlar aldığını ifade etti.

A+A-

Başkan Zolan, turizme yönelik ve termal sağlık ile alakalı yoğun çalışmaların olacağını, Denizli turizm sektöründe de var olan potansiyelini bugün tam anlamı ile kullanamadığını, o potansiyeli daha da harekete geçirmek istediklerini ifade etti.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 31 Mart 2019'da gerçekleştirilecek olan yerel seçim için AK Parti'den yeniden aday gösterilmesi ile alakalı DHA muhabirine açıklamalar yaptı. Denizli için büyük hayallerinin olduğunu ifade eden Başkan Zolan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın teveccühü ile millete gece gündüz demeden hizmet etmeyi sürdüreceklerini, daha evvel başlamış olan bu hizmet destanlarını, çalışmaları, gayretleri aynı hızla sürdüreceklerini, yaptıkları çok güzel işlerin olduğunu ama Denizli için daha büyük hayallerin olduğunu, o hayallere, hedeflere vatandaşlarla el ele gönül gönüle birlikte ulaşacaklarını, Denizli'nin insanların mutlu olduğu ve herkesin huzurlu bir biçimde yaşadığı her türlü imkana kavuştuğu bir şehir olmasını arzu ettiklerini, bugün Denizli’nin dünden daha iyi, yarın bugünden daha iyi olacağını, bu emaneti güzelliği, hizmet olarak şehre döndüreceklerini ve gece gündüz demeden o güvene layık olmak için çalışacaklarını dile getirdi.

'TURİZMCİLERLE HER ZAMAN İÇ İÇEYİZ'

Denizli'nin en mühim sorunlarını ortadan kaldırdıklarını ifade eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, şunları belirtti:


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.