"Emeklerinizin Karşılığını Alma Zamanı"

"Emeklerinizin Karşılığını Alma Zamanı"

Denizli Valisi Ali Fuat Atik LGS’ye girecek öğrenciler için bir mesaj yayınladı.

A+A-

Vali Atik’in mesajı şöyle:

Ülkemizin aydınlık yarınları olan sevgili öğrencilerimiz, yarın eğitim hayatınıza yön verecek, önemli bir sınava gireceksiniz. Uzun süredir hazırlandığınız bu sınavı en güzel şekilde geçebilmek için çok çalıştınız, bugün ise kendinize güvenmek ve emeklerinizin karşılığını alma zamanıdır.

Sınava büyük bir azim ve özveriyle hazırlanan kıymetli yavrularımızın ve her zaman destekleriyle evlatlarının yanında olan velilerimizin, emekleriyle onları bir üst öğretime uğurlayan öğretmenlerimizin sınav heyecanını paylaşıyor, ciğerparelerimizin de emeklerinin karşılığını alacaklarına ve başarılı olacaklarına yürekten inanıyorum.

Geleceğimizin mimarları çocuklarımıza ilgi ve yeteneklerini keşfetme fırsatı sunmak, onları en iyi şekilde yönlendirmek, kendilerini geliştirmeleri için gerekli desteği vererek onlara imkân sağlamak en büyük gayemizdir.

Devletimiz tüm kurum, kuruluş ve kaynaklarıyla geleceğimizin teminatı çocuklarımıza hayatlarının her anında bilgi, beceri ve eğilimleri doğrultusunda azim, sabır, çalışma ve başarı hikâyesi yazdıracak sayısız fırsatlar sunmakta ve sunmaya da devam edecektir.

 Sınava girecek olan öğrencilerimizin dikkatlerinin dağılmaması için de sınav esnasında gereken hassasiyet ve duyarlılığın gösterilmesini kıymetli hemşehrilerimden özellikle istirham ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle öğrencilerimizi yetiştiren, onlara emek ve destek veren tüm öğretmen ve velilerimize teşekkür ediyor, sınava girecek tüm öğrencilerimizin gözlerinden öpüyor, başarılar diliyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.