Emin Okkaya Engellilerle Ağladı, Sevindi‏

Emin Okkaya Engellilerle Ağladı, Sevindi‏

Emin Okkaya, engellilerin çaldığı udla hüzünlendi oynadıklar harmandalına eslik etti.

A+A-

Acıpayam’da duygu dolu sahneler

 

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Emin Okkaya, Acıpayam Engelliler Derneğini ziyaret etti. Burada gözyaşlarına hakim olamayan Okkaya, hem ağladı hem de engellilerle oynadı.

 

Burada coşkulu bir şekilde karşılanan Okkaya, engelli vatandaş Mehmet Ali Kaval’ın çaldığı ud ziyafetinin ardından görme engelli Ramazan Çağdaş ile harmandalı oynadı. Programının sonunda görme engelli Ahmet Kaval’ın okuduğu şiirden çok etkilenen Okkaya, duygusal anlar yaşadı.

 

Burada bir konuşma yapan ve hükümetin engellilerin hayat şartlarının kolaylaştırılması amacıyla çok önemli düzenlemeler yapıldığını ifade eden Okkaya, Engelli vatandaşlarımıza pozitif ayrımcılık yapıldı. İlk kez görme engelli bir arkadaşımız meclise girerek orada engellilerin sesi oldu. Son yapılan devlet kurumlar dahil özel binaların bir çoğunda engelli vatandaşlarımız düşünülüyor. Engelli vatandaşların istihdamı anlamında da önemli mesafeler kat edildi. Milletvekili olsak da olmasak da her zaman sizinleyiz. Engelleri sizlerle birlikte aşacağız. Hükümetimiz 13 yıl boyunca kapalı kapılar arkasındaki engellileri dışarıya çıkardı” dedi.

 

Acıpayam Engeliler Derneği Başkanı Yıldıray Koşar, “AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Emin Okkaya’nın gelişi bizleri onurlandırdı. Devamlı yanımızda olduğunu bilmek bizleri mutlu etti. Biz Emin Okkaya’yı kendimize yakın bildik. Her zaman dertlerimiz ile dertlenen bir büyüğümüz. 7 Haziran sonrasında vekil adayımızın bizlerin sesi, görmeyen gözleri olmasını diliyoruz. Allah yolunu açık etsin” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.