Emlak vergisinde 2. Taksiti unutmayın

Emlak vergisinde 2. Taksiti unutmayın

2015 yılı emlak Vergisi 2. taksit ödemeleri Merkezefendi Belediyesi veznelerinden alınmaya devam ediyor. Vatandaşlar, Halkbankası tüm şubelerine, PTT Posta Çeki hesabı ve www.merkezefendi.bel.tr sitesi üzerinden online olarak ödeme yapabilecek. Ayrıca, kr

A+A-

Merkezefendi Belediyesi’nden yapılan açıklamada, isteyen vatandaşların ödemelerini internet üzerinden online olarak yapabileceği gibi kredi kartı ya da nakit olarak 30 Kasım 2015 tarihine kadar belediye veznelerinden yapabileceği kaydedildi.

Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, emlak ikinci taksitleri ve iş yeri çevre ve temizlik vergilerinin ikinci taksitlerinin son ödeme gününün 30 Kasım 2015 tarihi olduğunu söyledi. Emlak vergisi tahsilatlarını www.merkezefendi.bel.tr sitesi üzerinden online olarak da yapılabileceğini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, "Merkezefendi Belediyesi olarak 2015 yılı Emlak Vergileri’nin 2. Taksitlerinin tahsilatlarını almaya devam ediyor.. 30 Kasım’a kadar tahsilat işlemlerimiz devam edecek. Bu noktada ödeme yapmak isteyen vatandaşlarımız belediyemizin internet sitesi üzerinden online işlemlere girerek ödemelerini yapabilecekler. Bunun yanı sıra belediyemizin veznelerinden nakit ya da kredi kartı ile 5 taksit olarak ödemelerini yapabilecekler. Diğer taraftan vatandaşlarımız Halkbankası şubeleri ile PTT Posta Çeki hesabından da ödeme yapabilirler. Vatandaşlarımızın kolay ödeme yapabilmeleri için Cumartesi ve Pazar günlerine denk gelen 28 ve 29 Kasım tarihlerinde veznelerimiz çalışacak" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.