''Emniyet Mensuplarını Tebrik Ediyorum''

''Emniyet Mensuplarını Tebrik Ediyorum''

10 Nisan 1845 hayata geçen ve 170 yıldan beri fedakar ve özverili çalışmalarıyla günümüze kadar sürekli gelişerek başarılı bir şekilde gelen Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutluyorum

A+A-

10 Nisan 1845 hayata geçen ve 170 yıldan beri fedakar ve özverili çalışmalarıyla günümüze kadar sürekli gelişerek başarılı bir şekilde gelen Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutluyorum.

Türk Polis Teşkilatı, terörle mücadele, vatandaşların can ve mal emniyetinin teminat altına alınması, suçun önlenmesi, olayların aydınlatılması amacıyla yürüttüğü tüm çalışmalarda halkımızın güvenini kazanmış ve desteğini almıştır.

Vatan ve Milletin bölünmez bütünlüğünü, halkımızın huzur ve mutluluğunu, can ve mal güvenliğini sağlamak, insan hak ve özgürlüklerini korumak için büyük bir özveriyle çalışan emniyet mensuplarını tebrik ediyorum.

Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıldönümünde şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.Emniyet teşkilatımızın her kademesinde görev yapan fedakar tüm değerli personelimiz ve ailelerine sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.