Emniyet'ten Zehir Tacirlerine Darbe!

Emniyet'ten Zehir Tacirlerine Darbe!

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından ilimizde uyuşturucu madde ticareti yapmak isteyen şahıs ve organizasyonlara yönelik çalışma yapıldı.

A+A-

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlilerince Uyuşturucu Madde Kullanımı ve Ticaretinin önlenmesi amacıyla yapılan çalışmalarda Antalya Yolu üzerinden İlimiz istikametine seyir halinde olan bir ticari taksi durumundan şüphelenilerek durduruldu. Araçtan inmemek için direnen ve kaçmaya çalışan şüpheli şahıslara müdahale edilmesinin ardından yapılan kontrollerde araç içerisine gizlenmiş bir adet ruhsatsız tabanca ve mermileri ile uyuşturucu madde ele geçirildi.

Devam eden çalışmalarda yakalanan şüpheli şahısların İlimiz’de irtibatlı oldukları sokak satıcısı şahıslar ve uyuşturucu madde ticareti yaptıkları adresler tespit edilerek operasyonlar düzenlendi. İl merkezinde risk analizine dayalı olarak ekiplerce yürütülen diğer titiz çalışmalarda da şüpheli araçlar tek tek kontrol edildi. Görevli ekiplerden kaçmaya çalışan uyuşturucu tacirleri kıskıvrak yakalandı. Araçlardaki uyuşturucu madde şüphelileri etkisiz hale getirilerek aramalar yapıldı.Yapılan aramalarda bulunan satışa hazır vaziyette pakatlenmiş uyuşturucu maddelere el konuldu.

Yapılan başarılı operasyon ve çalışmalar neticesinde 1 adet Sigsauer E226 marka ruhsatsız tabanca ile fişekleri, 30.02 gram eroin maddesi, 53.3 gram metamfetamin maddesi ve yaklaşık 1000 gram esrar maddesi ele geçirildi. Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar sonucunda uyuşturucu madde kullanan ve ticaretini yapan şüpheli şahıslar adli mercilere sevk edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.