Emniyet'ten zehir tacirlerine baskın!

Emniyet'ten zehir tacirlerine baskın!

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından yapılan 6 aylık detaylı çalışmalar sonucu yapılan operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

A+A-

Yapılan çalışmalarda şüphelilerin ortak hareket ettikleri, polise yakalanmamak için kendi aralarında yöntemler geliştirerek çevre iller üzerindeki bağlantıları kullanarak suç işlediği yönünde tespitler yapıldı. İnsanlık suçu olan uyuşturucu madde ticareti olaylarına karışan tüm unsurlar yapılan bu çalışmalar ışığında deşifre edildi.

Şüphelilere yönelik Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlilerince 29 şüpheli şahsın yakalanması amacı ile Denizli il merkezi , Gaziantep , Van , İstanbul ve Antalya illerindeki adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonlar sonucu 22 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Operasyon kapsamında iki bin altı yüz yetmiş sekiz (2678) adet ecstasy hap bin dört yüz beş (1405) gram metamfetamin maddesi, yirmi bir (21) gram kokain maddesi , on beş (15) gram eroin maddesi , beş (5) gram esrar maddesi ve yedi (7) adet reçeteye tabi hap ile bir (1) adet hassas terazi ele geçirildi.

Uyuşturucu Madde Ticareti yaptıkları tespit edilen 22 şüpheli şahıstan 19’u çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.