En Büyük Bankalarının Genel Müdürleri Denizli'ye Geliyor

En Büyük Bankalarının Genel Müdürleri Denizli'ye Geliyor

Türkiye Bankalar Birliği İstişare Toplantısı 15 Haziran 2022'de Denizli’de gerçekleştirilecek.

A+A-

Reel sektör ile mali sektör arasındaki diyaloğun güçlendirilmesi, sorun ve önerilerin paylaşılması amacıyla düzenlenen, Türkiye Bankalar Birliği’nin Yönetim Kurulu üyesi olan bankaların genel müdürlerinin katılacağı istişare toplantısı Denizli’de gerçekleştirilecek.

15 Haziran 2022 günü saat 14.00-16.00 saatleri arasında Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek toplantıya, Türkiye’nin en büyük bankalarının genel müdürleri katılım sağlayacak.

T.C. Ziraat Bankası A.Ş., T. Vakıflar Bankası T.A.O., T. İş Bankası A.Ş., T. Halk Bankası A.Ş., T. Garanti Bankası A.Ş., Yapı ve Kredi Bankası A.Ş., Akbank T.A.Ş., Türk Ekonomi Bankası A.Ş., T. Sınai ve Kalkınma Bankası A.Ş., T. Kalkınma ve Yatırım Bankası A.Ş., Denizbank A.Ş., genel müdür ve genel müdür yardımcısı düzeyinde temsilcileriyle istişare toplantısında hazır bulunacaklar. Denizli Ticaret Odası, Denizli Sanayi Odası ve Denizli Ticaret Borsası ortaklığıyla gerçekleşecek toplantıya katılanlar, ilgili banka yöneticilerine doğrudan sorularını iletebilecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.