En Büyük Kazanım: Cumhuriyet

En Büyük Kazanım: Cumhuriyet

Denizli Sanayici, Tüccar ve İşadamları Platformu dönem sözcüsü ve Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebeti ile bir mesaj paylaştı.

A+A-

Başkan Tefenlili mesajında, Millet olarak her daim Cumhuriyet'e sahip çıkacaklarını ve onu kalkındırmak için çok çalışacaklarını dile getirdi.

Mesajında, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının başlatmış olduğu Milletin destanlar yazdığı Kurtuluş Savaşı sonucunda kurulmuş olan Cumhuriyet'in, Millet olarak sahip olunan en özel miras olduğunu belirten Başkan Tefenlili, Cumhuriyet'i korumanın, kalkındırmanın, muasır medeniyetler seviyesine çıkarmanın herkesin görevi olduğunu ifade etti.

Büyük Kazanım

Başkan Tefenlili, bu sene, Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşlarının kendilerine bıraktığı Cumhuriyet'in 95. yıl dönümünü büyük bir onur, gurur ve sevinç ile kutladıklarını, Cumhuriyet’in, toprakları, ana yurdu işgalci kuvvetlerce gasp edilmiş olan, bağımsızlığı için varını yoğunu ortaya koyan, destanlar yazan Millete en büyük kazanım olduğunu, Millet olarak bu değerli mirasa her daim sahip çıkacaklarını ve çok çalışıp onu kalkındıracaklarını, ataların kendilerine bıraktığı mirası kalkındırıp gelecek nesillere aktaracaklarını, bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetin 95. yıl dönümünü büyük bir coşku ve sevinç ile kutladıklarını, Cumhuriyet'i kendilerine miras bırakan başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzre, tüm şehit ve gazileri sevgi, saygı ve rahmet ile andıklarını sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.